kostas021 ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας,
Προσπαθω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου και να περασω απο τα xp στα win7. Το ζητημα ειναι οτι δεν εχω το cd τους (που κανει 170Ευρω!!) αλλα εχω ενα laptop που εχει γνησια win7 προεγκατεστημενα αλλα η ταμπελιτσα με το product key δεν ειναι πληρως αναγνωσιμη.
Διαβασα το αρθρο σας για το πως να εγκαταστησουμε νομιμα τα win 7 και να βρουμε το product key αν η ταμπελιτσα που ειναι κολλημενη στο pc εχει φθαρει. Στο laptop μου, η ταμπελα με τον κωδικο ειναι φθαρμενη με αποτελεσμα να μπορω να διαβασω τις 4 απο τις 5 πενταδες του κωδικου αλλα να μην μπορω να διακρινω με τιποτα τρια ψηφια της τελευταιας πενταδας. Ετρεξα και τα τρια προγραμματα που λετε για να βρουμε το κλειδι και μου βγαζουν το ιδιο product key αλλα δεν ειναι αυτος που ειναι κολλημενος. τρεχω τα προγραμματα στο pc που εχει τα xp που τα εχω βαλει εγω και ξερω τα product key και βρισκουν κανονικα τους κωδικους και για το OS και για τα OFFICE.
Στο laptop που με ενδιαφερει γιατι εχει τα win7 γιατι δεν λειτουργει?
υπαρχει καμια βοηθεια να μου δωσετε, καποιο προγραμμα, στην περιπτωση μου που βλεπω το product key αλλα δεν μπορω να δω τρια γραμματα?προσπαθω με συνδυασμους μηπως τον βρω εδω και μια βδομαδα και δεν γινεται τιποτα. η HP που επικοινωνησα δεν μπορει να με βοηθησει καθολου μου ειπε.
Αν παρω τον σκληρο του σταθερου και τον κανω εξωτερικο και δοκιμασω migration OS του Laptop σ' αυτον θα καταφερω να περασω στον HDD τα win7 ή πάλι θα ζητήσει ενεργοποιηση??
τέλος αν στο laptop εχω την έκδοση με τα 64bit  μπορω αν βρω to product key να βάλω στον σταθερο τα ιδια win αλλα στην έκδοση των 32bit??

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Καταρχάς σκέφτεσαι να έχεις τα 7 και στους 2 υπολογιστές; Αν ναι, απλά δεν γίνεται αυτό.

kostas021 απάντησε πριν 8 έτη

οχι το laptop ειναι με μισα πληκτρα κτλ οποτε μονο στο pc θελω να τα εχω.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τα προγράμματα δεν μπορούν να βρουν το κλειδί σε προεγκατεστημένα windows.
Το κλειδί το χρειάζεσαι αναγκαστικά. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή του laptop και να ζητήσεις recovetry discs, τα οποία θα σου έρθουν πολύ πιο φτηνά.