Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΣχετικα με τηυν μετατροπη απο <Βασικο> σε <Δυναμικο> – Σκληρο Δισκο.
παναγιωτης ελευθεριου ρώτησε πριν 8 έτη

Παιδια Καλησπερα σε ολο το forum καθως και καλη σαρακοστη επισης'
Δεν θα αναλωσω τον χρονο σας διατυπωνοντας δεδομενες και αυτονοητες "Φιλοφρονησεις" ως προς το site σας, Το CEO και η προτιμηση του αναγνωστικου κοινου μιλαει απο μονη της. Λοιπον, εχω ενα θεμα εδω και 4 ημερες τωρα περιπου και παρ' ολες τις σχετικες αναζητησεις που εκανα στο διαδιακτυο οχι μονο δεν εβγαλα ακρη αλλα μπερδευτηκα και περισσοτερο. Το θεμα - ερωτηση εχει ως εξης: Εχω 3 (τρεις) Σκληρους Δισκους HDD. Εναν WD 1TB. Ακομη εναν WD 500GB. παλι και εναν τριτο 80GB. Hitachi. Βασικα αυτο που θα ηθελα να κανω (μιας και προσφατως εκανα μια αναβαθμιση αλλαζοντας μητρικη καθως και μεγαλωνοντας και την μνημη απο τα 4GB στα 8GB.) ειναι να αξιοποιουσα τους δυο (μεγαλυτερους)Δισκους που εχω της WD. τον εναν που ειναι 1TB. και τον αλλον των 500GB. - Μετατρεποντας τους σε Δυναμικους (Απο βασικοι που ειναι) και τον τριτο που ειναι και ο μικροτερος των 80GB. να τον κρατουσα ως βασικο καθως εχω σκοπο να παιρνουσα τα Linux μεσα.Τωρα και το τελευταιο επισης (προσφατα και αυτο) εβαλα την εκδοση των Windows 8.1 απο τα Win.7 που ειχα εδω και ενα πολυ μεγαλο διαστημα.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι 1ον.Καταρχην η συγκεκριμενη διαταξη που προανεφερα ειναι δυνατη; ή οχι; και 2ον.Ακομη και υστερα απο τοσο ψαξιμο δεν καταφερα ακομη να βγαλω ακρη σχετικα με το πως μετατρεπεις τους δυο Σκλ.Δισκους σε Δυναμικους στα Win. 8.1 , οχι πως προσπαθησα ποτε παλαιοτερα και με τα Win 7 που ειχα αλλα δεν ειχα και ποτε αλλοτε τοσους Δισκους. Μηπως θα μπορουσε κανεις απο την διαχ.ομαδα του Site να αφιερωνε λιγο χρονο και να μου περιεγραφε τον τροπο του πως γινεται; ή να με παραμπεψει σε καποιο συνδεσμο - οδηγο μπας και ξεστραβωθω; Αν γινεται, παρακαλω πολυ.!!

                                                                                                           Με Εκτιμηση:
                                                                                                 Ελευθεριου Παναγιωτης

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ξέρω γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό Παναγιώτη, δεν πρόκειται να σου προσφέρει τίποτα εκτός και αν θέλεις να πειραματιστείς. Τον πιο απλό οδηγό που βρήκα για μετατροπή σε δυναμικό είναι εδώ.

http://www.theeldergeek.com/hard_drives_10.htm