Δημήτρης Κουτρουμπής ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σου Αγγελε.
Θέλω να σου πω μπραβο που στηριζεις τους Γαλλους μεσα απ' το site σου. Με το τροπο και το χαρακτηρα που ενα site σαν και αυτο θα επρεπε να το κανει.
Εγω θέλω να σε ρωτησω για τη μητρικη των 700e αν ισχυει το σχολιο αυτο που διαβασα στο αμαζον.
Do not think that you will get blazing speed with this particular M.2 SSD card. To the best of my knowledge, the M.2 slot on this board utilizes just two lanes, limiting it to about as fast as 2.5 inch SSD drive. You need 4+ lanes for getting blazing speed. And know that you may not be able to boot from this device.
Στο http://motherboards.specout.com/l/3060/ASUS-H97M-E που κοιταξα υποστηριζει και sata 3
Εσυ τι λες.
Και ακομα. Μεταξυ της καρτας που προτεινεις και της Asrock http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h97m-pro4-retail-p-PER.528748
πια θα προτιμουσες, και αν προτιμουσες την Asrock τα επιμερους μερη που εχεις στο αρθρο μενουν ως εχουν η πρεπει να υπαρξουν αλλαγες. Μιλαω ακομα και για τις αναβαθμισεις που προτεινεις.
P.S. Εβαλα την Asrock-H97Μ-Pro4 γιατι ειναι micro atx οπως και η ASUS-H97Μ-E γιατι δεν ηξερα αν η ΑΤΧ χωρα στο κουτι που εχεις βαλει.
Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,

Από τη στιγμή που ο κατασκευαστής δεν διευκρινίζει πόσα lanes χρησιμοποιεί η Μ.2 και ο σχολιαστής στο Amazon δεν παραθέτει κάποια αξιόπιστη πηγή, το σχόλιό του δεν έχει καμία βαρύτητα.

Οι μητρικές στην ίδια κατηγορία τιμής δεν έχουν καμία αισθητή διαφορά. Πάρε όποια από τις δύο προτιμάς. Πάντως το κουτί δέχεται και ATX μητρικές.