Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΣύνδεση παλιάς τηλεόρασης με τον παλιό υπολογιστή
Natalia ρώτησε πριν 9 έτη

Άγγελε καλησπέρα και συγχαρητήρια!! Μέχρι σήμερα ήσουν πάντα αναλυτικότατος και δεν χρειάστηκα ποτέ να θέσω ένα ερώτημα. Σε παρακολουθώ στενά και θέλω να σε ευχαριστήσω για τις γνώσεις που μου προσέφερες , ειλικρινά από καρδιάς. Στο θέμα μας, έχω μια παλιά τηλεόραση philips που διαθέτει 2 scart εισόδους, μία video in, 2 L/R audio, και μία είσοδο για ακουστικά. Ο γεράκος υπολογιστής μου διαθέτει μία dvi έξοδο. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω αυτά τα δύο; 
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με σεβασμό, Ναταλία

5 Απαντήσεις

Γρηγόρης Δαλακούρας απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Natalia. Επειδή είναι 2 διαφορετικά σήματα (ψηφιακό DVI, αναλογικό SCART) με ένα απλό καλώδιο δεν γίνεται σύνδεση, χρειάζεσαι συσκευή μετατροπής σήματος (εφόσον κυκλοφορούν ακόμη).

Natalia απάντησε πριν 9 έτη

Γρηγόρη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου... Υπάρχει κάτι να μου δείξεις ίσως γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς να ψάξω; 

Γρηγόρης Δαλακούρας απάντησε πριν 9 έτη

Το έψαξα τώρα και δεν βρήκα κάτι...Ίσως αν ρωτήσεις σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη να βρεις, αλλά όπως σου είπα και πριν δεν ξέρω αν κυκλοφορούν πλέον.

Natalia απάντησε πριν 9 έτη

Καταλαβαίνω... είναι και προπολεμικά και τα δύο τεμάχιά μου.... :).

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ένα επιπλέον πρόβλημα, Ναταλία, είναι πως ακόμα και με μετατροπέα, πρέπει η τηλεόραση να υποστηρίζει Scart RGB, το σκέτο Scart δεν θα λειτουργήσει. Ένας άλλος αναγνώστης αγόρασε μετατροπέα, και είχε το ίδιο πρόβλημα.