Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΣύνδεση android κινητού σε ACCESS POINT
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας, ενώ οι υπολογιστές windows συνδέονται κανονικά στο ασύρματο access point και παίρνουν ip ώστε να βγουν στο internet, τα android κινητά μας ενώ συνδέονται στο access point δεν βγαίνουν στο internet. Αντίθετα, στον κεντρικό router που τροφοδοτεί το access point συνδέονται κανονικά τα πάντα και βγαίνουν στο internet χωρίς πρόβλημα. Τι θα μου προτείνατε να κάνω?? Χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση το access point για να βγάζει στο internet και τα android κινητά μας?? Έχω δοκιμάσει 3 συσκευές router/access point και το πρόβλημα είναι το ίδιο!!

5 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.
Μου ακούγεται πολύ περίεργο το πρόβλημα. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις κανάλι στο access point;

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, άλλαξα κανάλια, απενεργοποίησα DHCP, άλλαξα τύπο δικτύου b,g,n, το πρόβλημα παραμένει. Όλες οι android συσκευές στο access point (3 διαφορετικές συσκευές router/access point έβαλα) συνδέονται αλλά δεν βγαίνουν στο internet. Τα windows λάπτοπ συνδέονται και βγαίνουν internet κανονικότατα!!! To θέμα είναι ότι οι android συσκευές συνδέονται και βγαίνουν internet σε όλους τους άλλους router της περιοχής όπως και στον κεντρικό router που τροφοδοτεί το access point.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχει μήπως κάποια επιλογή για mac filtering ενεργοποιημένη στο access point;

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ απάντησε πριν 7 έτη

Όχι δεν υπάρχει ενεργοποιημένη επιλογή mac filtering. Εν τω μεταξύ στο τελευταίο access point που δοκίμασα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα με τις συσκευές android με τη διαφορά ότι ξαφνικά και χωρίς κανένα προφανή λόγο κάποιο κινητό παίρνει ip και βγαίνει internet. Την επόμενη φορά που προσπαθεί δε βγαίνει με τίποτα. Κι αυτό είναι εντελώς τυχαίο και ανεξάρτητο από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Συνοψίζοντας...δύο κινητά ταυτόχρονα δεν βγήκαν ποτέ στο internet. Ένα κινητό ... εντελώς τυχαία συνδέθηκε και βγήκε internet μία-δύο φορές, ανεξάρτητα αν εκείνη τη στιγμή ήταν συνδεδεμένα τα windows laptop και την επόμενη φορά δεν τα κατάφερε!! Λύση δε βρίσκω!! :(

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Κάνε μια δοκιμή να βάλεις ένα μικρό όνομα στο δίκτυο, πχ home, ή κάτι άλλο μέχρι 4 χαρακτήρες.