Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣύνδεση laptop με tv
Kostas Deligiannis ρώτησε πριν 7 έτη

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΛΑΠΤΟΠ ΜΕ ΤV. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΕ RCA (RCA ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΧΕΙ Η TV). ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ. Η TV ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ PR ΜΠΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ PB ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΗ  Υ. ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ.ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΩ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΔΕΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΤΗΝ TV ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ COMPONET. ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ TV ΚΑΙ Η TV ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΈΓΞΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κώστα, μήπως υπήρχαν οδηγίες μαζί με το καλώδιο ? Δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς συνδέσεων μήπως και βγάλεις άκρη. Επίσης δες και τον σχετικό οδηγό μας.
https://www.pcsteps.gr/16417-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-laptop-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/

Kostas Deligiannis απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιώργο 
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Η επιπλέον πληροφορία που είχα σήμερα είναι ότι το κίτρινο καρφί στο καλώδιο μεταφέρει εικόνα και τα άλλα δυο ήχο. Διάβασα και τον οδηγό σας αλλά δεν αναφέρει σύνδεση από laptop με  hdmi σε τηλεόραση σε rca υποδοχή 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κώστα, είναι περίεργος αυτός ο συνδυασμός. Κάνε δοκιμές με τις υποδοχές, και μετά ακολούθησε ότι λέει το άρθρο για τις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Εάν και πάλι δεν τα καταφέρεις μπορεί το καλώδιο να είναι ακατάλληλο και να θέλει κάποιο μετατροπέα, όπως αυτόν που έχουν στο video.