Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΣύνδεση nokia 150 με υπολογιστή
Γεώργιος Μπίλιας ρώτησε πριν 6 έτη

Πήρα ενα nokia 150 και αφού του πρόσθεσα μνήμη microsd το σύνδεσα με καλώδιο usb σε ενα λάπτοπ με windows 7 αλλά δεν το αναγνωρίζει για να μπορώ να μεταφέρω αρχεία όπως μουσική και φωτογραφίες. Θυμάμαι ότι παλαιότερα με ένα nokia 222 είχα το ίδιο θέμα και λύθηκε περνώντας ένα προγραμματάκι αλλά δεν θυμάμαι ποιό ήταν. Μια βοήθεια παρακαλώ από όποιον γνωρίζει. Ευχαριστώ.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Μήπως απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις; 

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Αν όχι ,αυτό ίσως είναι.(βλ. Download and Install Nokia...)
http://ccm.net/faq/4320-connect-your-phone-to-your-pc-with-pc-suite

Γεώργιος Μπίλιας απάντησε πριν 6 έτη

Δεν βρίσκω στο κινητό κάποια επιλογή για μεταφορά δεδομένων και έχω εγκαταστήσει τα προγράμματα Nokia Pc Suite και Nokia Suite αλλά δεν αναγνωρίζει καν ότι υπάρχει  κάτι συνδεμένο στον υπολογιστή. Το nokia 150 δεν είναι smartphone αλλά ένα απλό βασικό τηλέφωνο για κλήσεις και μηνύματα.

Γεώργιος Μπίλιας απάντησε πριν 6 έτη

Τελικά το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο σύνδεσης usb το οποίο ήταν από ένα ασύρματο τηλεκοντρόλ και από ότι φαίνεται ήταν μόνο για φόρτιση. Πάντως ύπαρχει ένα προγραμματάκι για την σύνδεση των απλών nokia που λέγεται nokia connectivity cable driver που χωρίς αυτό δεν τα αναγνωρίζει ούτε σαν εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Ευχαριστώ όσους μου απάντησαν, το θέμα λύθηκε αλλά δεν μου είχε ξανατύχει κάτι αντίστοιχο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Γιώργο!!!