Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΣύνδεση prepaid κάρτας στο Paypal
tzitzikas marconi ρώτησε πριν 6 έτη

καλησπέρα. Εβγαλα μια prepaid visa της eurobank φορτισμένη με 95 ευρώ, την έκανα link στο λογαριασμό μου στο paypal και μου έβγαλε ειδοποίηση το paypal <<Please confirm your card to complete verification and remove the pre-set limits on your account.>>. Σήμερα πριν 2 ώρες έκανα την διαδικασία. Ακόμα δεν με έχει χρεώσει το paypal το 1,5Ε και δεν έχω λάβει τον 4-digit PayPal code για να ολοκληρώσω το confirm της κάρτας. Επειδή έχει χρόνια που είχα κάνει την διαδικασία θέλω να ρωτήσω πόσο περίπου χρειάζεται για να γίνει η χρέωση και να λάβω τον τετραψήφιο αυτό κωδικό. Φαντάζομαι στο e-banking της τράπεζας θα εμφανιστεί αυτός ο κωδικός? 
(σημείωση: στο λογαριασμό μου στο paypal πάνω στην κάρτα γράφει "Ready to confirm", αλλά ακόμα δεν έχω λάβει 4-ψήφιο κωδικό. Πατώντας στο ready to comfirm γράφει "We made a small charge to your credit card. The charge created a 4-digit code that can be found on your card statement.
To begin using your card with PayPal, please enter the 4-digit code we sent to your credit card below.". Φαίνεται δηλαδή σαν να έγινε η χρέωση, αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά χρέωση στην κάρτα μου στο e-banking). Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, περίμενε μία με δύο μέρες για να σου εμφανιστεί η χρέωση.

tzitzikas marconi απάντησε πριν 6 έτη

 
καλησπέρα και ευχαριστώ. Σήμερα το μεσημέρι φάνηκε στο ebanking η κράτηση του 1,5Ε και ο 4ψηφιος κωδικός, έκανα confirm την κάρτα στο paypal και είναι οκ, γράφει ready to use. Δεν πρέπει όμως να αλλάξει και το balance? Παραμένει στο 0,96Ε που είχα balance ή δεν προστίθενται τα 95Ε που έχει η κάρτα μέσα στο balance του paypal? H' θα τα προσθέσει στο balance αργότερα το paypal? Όποιος γνωρίζει ας μου διευκρινίσει. Ευχαριστώ!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Στις κινήσεις της κάρτας τι φαίνεται? Από εκεί θα τραβήξει τα χρήματα, όχι από το ήδη υπάρχων balance.