Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΣύνδεση video (που έχει μόνο scart) με τηλεόραση και με το PC ώστε να μεταφέρω βιντεοκασέτες σε αρχεία .
Γιάννα Χ ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, έχω ένα πολύ παλιό βίντεο ,που το μόνο που έχει είναι scart πίσω και τίποτα άλλο και θα ήθελα αν είναι εφικτό

  1. Να μου προτείνετε κάποιο τρόπο ώστε να το συνδέσω σε καινούρια Tv με HDMI λ.χ.
  2. Να το συνδέσω στον υπολογιστή ώστε να μετατρέψω παλαιές βιντεοκασέτες σε αρχεία! (Το βίντεο έχει μόνο scart υποδοχή και τίποτα άλλο και έχω Laptop)

Ειδικά για το 2ο θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε!
Σας ευχαριστώ πολύ!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιάννα! Μπορείς να δεις αυτό και αυτό.

Γιάννα Χ απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα! Αγόρασα τον μετατροπέα καθώς και το Video Capture, αλλα το πρόβλημα είναι , ότι , ενώ δείχνει εικόνα απ'το παλιό βίντεο, δεν την δείχνει καλά γιατί είναι NTSC το βίντεο, παλιό... μπορώ να κάνω κάτι στον υπολογιστή ώστε να μετατραπεί σε PAL, ή να πιάνει NTSC σήμα ; 
Ή δεν γίνεται κάτι; (Αυτό που βγάζει με πολλά προγράμματα στο PC είναι αυτή η εικόνα , ασπρόμαυρη και με γραμμές μαύρες ,https://imgur.com/a/pbBHMR1 ενώ  σε παλιά τηλεόραση που έχω και έχει ρύθμιση PAL/NTSC , βγαίνει κανονικά η εικόνα και ο ήχος. )
Ευχαριστώ!

Γιάννα Χ απάντησε πριν 1 έτος

https://imgur.com/a/pbBHMR1

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δυστυχώς, δεν έχω εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για να σου δώσω κάποια εμπεριστατωμένη απάντηση. Πρέπει να ρωτήσεις σε κάποιο forum με ειδίκευση στον τομέα του βίντεο.