Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΣύνθεση μεταφερόμενου υπολογιστή
Fokion Orfanos ρώτησε πριν 3 έτη

Γειά σας, ένας φίλος μου κι εγώ σκεπτόμαστε σοβαρά τη σύνθεση ενός υπολογιστή με ισχύ κατάλληλη για επεξεργασία βίντεο που να υλοποιηθεί σε κουτί που να μπορεί να μεταφέρεται εύκολά. Η χρήση laptop δεν μας καλύπτει καθώς συχνά ζεσταίνονται ενώ οι ανάγκες μας για μετακίνηση και εργασία μακριά από την έδρα μας είναι συχνή. Η μεταφορά μίας οθόνης δεν θα αποτελούσε πρόβλημα αν υπήρχε η δυνατότητα το κουτί να έχει μικρό όγκο και βάρος κάτι σαν το Silverstone SST-ML08B-H για παράδειγμα.
Αν θα μπορούσατε να μας δώσετε τη συμβουλή σας και ίσως την κατάρτιση μίας πλήρους πρότασης με ανώτατο όριο κόστους τα 850 ευρώ (περίπου) για το κάθε ένα από τα δύο συστήματα, θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Φιλικά,
Φωκίων 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δύσκολο το εγχείρημα σου.. Τέτοιο μικρό κουτί επίσης θα ζεσταίνεται σε απαιτητικές εργασίες, συν ότι οι mini-ITX μητρικές είναι τυπικά αρκετά ακριβές, και αν χρειάζεστε και GPU θα πρέπει ενδεχομένως να τις βάλετε σε low profile, που επίσης περιορίζει πολύ τις επιδόσεις..

Fokion Orfanos απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως μία σύνθεση όπως αυτή που δείχνει το ακόλουθο βίντεο θα ήταν μία καλή ιδέα ; https://www.youtube.com/watch?v=-7x1LI5kOS4 τί θα είχατε να προτείνετε ; μήπως κάποιος από τους συνεργάτες σας θα μπορούσε να το αναλάβει ;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάτι..