Danis Porfiriadis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα 'Αγγελε , σκέφτομαι να πάρω αυτή τη σύνθεση http://snag.gy/jy1xP.jpg , ουσιαστικά βασίζεται στην δικιά σου απλά έπρεπε να κάνω περικοπές λόγω budget ! Από συμβατότητα νομίζω ταιριάζει έτσι ? Δεν το θέλω για πολύ gaming (όταν βαριέμαι να μπορώ να παίζω παιχνίδια του 12' , 13') , λίγο ίντερνετ , ταινίες κ.τ.λ , και μετά εφαρμογές σαν το Maxima , Octava και τέτοια . Ποια είναι η γνώμη σου ?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.

Όλα καλά φαίνονται. Αύριο πάντως θα έχω και τον καινούριο οδηγό αγοράς υπολογιστή, αν θες να ρίξεις μια ματιά, αν και δεν περιμένω ιδιαίτερες αλλαγές στις χαμηλές κατηγορίες τιμής.

Danis Porfiriadis απάντησε πριν 9 έτη

Εννοείτε ! Και περιμένω και τον οδηγό και για τα λάπτοπ μπας και βρω καμιά λύση εκεί ! Σ ΄ευχαριστώ για το χρόνο σου !

ExGo Z απάντησε πριν 9 έτη

Καλούτσικο είναι.Πάντως αν σε ενδιαφέρει μελλοντικά πιο πολύ το gaming (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) εγώ θα μάζευα το budget των 500 της σύνθεσης που έκανε ο Άγγελος.
...Είναι ολόκληρη τάξη καλύτερο σε σύγκριση με τα 70€ παραπάνω και θα αντέξει πιο πολύ στο μέλλον.(όσον αφορά τις τυχόν αναβαθμίσεις)
(που θέλω να το πάω...είναι κρίμα να πάρεις αυτήν πολύ χαμηλή κάρτα γραφικών των 1gb και να μην διαθέσεις 30ευρώπουλα παπάνω να πάρεις μια r9 270 με 2gb της asus που θα είσαι πολύ πιο άνετος...)
(Και αν σε ενδιαφέρουν οι ρυθμίσεις γραφικών, η gtx750 με το 1gb εξακολουθεί να είναι μια άθλια επιλογή για τα παιχνίδια του 12' & 13'
που λες)

(*ενημερωτικά* η R9 270 θα χρειαστεί τροφοδοτικό των 550 watt, ένα από το οποίο κοστίζει 3€ φθηνότερα από αυτό που διάλεξες...όπως αυτό
http://www.e-shop.gr/inter-tech-sl-550w-550w-psu-p-PER.640668)