Lazaros laz ρώτησε πριν 5 έτη

καλησπερα σε ολους.θελω να αναβαθμισω τον υπολογιστη μου και θα χρειαζομουν την βοηθεια σας.εχω ενα desktop 7 ετιας με i5 760@2,80ghz με ενα socket που νομιζω εχει καταργηθει και μια μητρικη της foxxcon αγορασμενο απο πλαισιο.σκεφτομαι να αναβαθμισω μητρικη,επεξεργαστη και ραμ(απο καρτα γραφικων εχω μια nvidia gtx 1050 ti) και θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με την συνθεση που εχω βρει. Μητρικη:msi x470 gaming pro η την asrock b450 pro4.
επεξεργαστης: amd ryzen 5 2600x
ραμ:corsair vengeance lpx ddr4-3200mhz 2×8
ολα τα υπολοιπα υποσυστηματα υπαρχουν οπως και η καρτα γραφικων.θα εχω καποιο θεμα με αυτα που προανεφερα?απο θεμα bottleneck πως θα ειναι? Να πω πως η χρηση ειναι κυριως gaming

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Λάζαρε,
Η Asrock b450 pro4 είναι αρκετή, δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις παραπάνω για την X470. Είναι εντάξει με τον επεξεργαστή και τη RAM.
Πάντως, εφόσον σε ενδιαφέρει κυρίως το gaming, καλό είναι να βάλεις στο πρόγραμμα να αλλάξεις κάρτα γραφικών στους επόμενους μήνες. Η 1050 Ti πιθανώς να ζορίζεται με τα σημερινά δεδομένα, ανάλογα βέβαια και με το ποια παιχνίδια παίζεις.

Lazaros laz απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Άγγελε και ευχαριστώ για την απάντηση.Ναι η κάρτα γραφικών είναι στο πρόγραμμα όπως και καλύτερο τροφοδοτικό(αυτό που υπάρχει είναι turbo-x 550w).Το πιο βαρύ παιχνίδι που παίζω είναι pubg και δεν μπορώ να πώ οτι το παίζω τελείως χάλια(στα very low) απλά θέλω κάτι παραπάνω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Πιστεύω θα δεις βελτίωση, αν και κυρίως η κάρτα γραφικών είναι που κρατάει πίσω το παιχνίδι. Σίγουρα πάντως δεν είναι να βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών σε τόσο παλιό επεξεργαστή, οπότε εφόσον δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα μαζί, καλύτερα που ξεκινάς έτσι.

Lazaros laz απάντησε πριν 5 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε!