Manos Markadonakis ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα και πάλι,
θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά ενός υπολογιστή. Βέβαια διάβασα τον οδηγό αγοράς αλλά θα ήθελα μέσω της απάντησής σας να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Λοιπόν, η χρήση του υπολογιστή είναι η εξής: Σχεδόν ανύπαρκτo gaming, χρήση αρκετών εφαρμογών ταυτόχρονα (internet, office, powerpoint, media player, εκπαιδευτικά λογισμικά ...), και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι κάνω video editing αλλά όχι σε υψηλό επίπεδο (κόψιμο, ράψιμο, mp4 videos) και κάποιες φορές χρειάζεται να γίνει μετατροπή αρχείων (converting), κάτι που έκανα με τον προηγούμενο υπολογιστή μου με πολύ χαμηλότερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστής cebron δεκαετίας και βάλε...). Εννοείται βέβαια ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι εύκολη η αναβάθμιση του καινούριου υπολογιστή. Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής. Σε περίπτωση που χρειαστούν άλλες λεπτομέρειες ευχαρίστως να σου τις δώσω. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Αναμένω απάντηση.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μάνο, μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

Manos Markadonakis απάντησε πριν 9 έτη

ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ..ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ (ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ) ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 600-800 ΕΥΡΩ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΥΡΓΟ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;;;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΓΟΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;;;Η ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ WINDOWS 8 KAI 10 EINAI ANYPARKTH..S EYXARISTV...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό τον υπολογιστή σου προτείνω:

Επεξεργαστής:
INTEL CORE I5-4690 €257.90

Κάρτα γραφικών:
Intel HD 4600 (ενσωματωμένη στον επεξεργαστή)

Μνήμη:
CRUCIAL 16GB (2X8GB) 1600MHZ 133.21

Motherboard:
ASROCK H97M ANNIVERSARY €81.67

Τροφοδοτικό:
CORSAIR CX430 - 80PLUS BRONZE 430w €52,90

Σκληρός Δίσκος:
TOSHIBA DT01ACA100 1TB €57,90

DVD-R:
LITEON IHAS124-14 €13,50

Κουτί:
RAIJINTEK AGOS €61.73

Σαν λειτουργικό, δυστυχώς δεν μπορείς να αγοράσεις άδεια για τα Windows 7. Πιστεύω τα Windows 10 θα σε βολέψουν μια χαρά, είναι αρκετά εύχρηστα.

Manos Markadonakis απάντησε πριν 9 έτη

ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗΟ...ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΣΚΟΣ SSD...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΔΟΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ;;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πεταμένα λεφτά ο SSD, τα χρήματα που θα έδινες για αυτόν θα έπιαναν πιο πολύ τόπο στον επεξεργαστή ή τη RAM.