Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΤέθηκε σε ισχύ όριο προβολής διαφημίσεων για τον λογαριασμό σας στο AdSense!
Kwstas Vilas ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, έχω φτιάξει πρόσφατα ένα site στο Google. Και ενώ πριν λίγες μέρες ενεργοποίησα τις διαφημίσεις. Σήμερα μου ήρθε αυτό! Να αναφέρω πως εδώ και μερικές μέρες έχω βάλει διαφημίσεις από την σελίδα μου στο facebook να παίζουν για το site! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Πρόσφατα παρατηρήσαμε μη έγκυρη επισκεψιμότητα στον λογαριασμό σας στο AdSense. Κατά συνέπεια, θέσαμε σε ισχύ ένα όριο προβολής διαφημίσεων για τον λογαριασμό σας. Θα ελέγξουμε και θα ενημερώσουμε αυτόματα το συγκεκριμένο όριο, καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα του λογαριασμού σας.

Γιατί συνέβη αυτό;

Διαπιστώσαμε ότι στον λογαριασμό σας χρησιμοποιείται δυνητικά μη έγκυρη επισκεψιμότητα για τη δημιουργία εσόδων από διαφημίσεις. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μη έγκυρη επισκεψιμότητα απαγορεύεται αυστηρά, σύμφωνα με τις πολιτικές προγράμματος του AdSense. Τα κλικ στις διαφημίσεις Google πρέπει να προκύπτουν από πραγματικό ενδιαφέρον των χρηστών. Οι εκδότες δεν επιτρέπεται να ζητούν από άλλους να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις τους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν επιτρέπεται να ζητάτε από χρήστες να υποστηρίξουν τον ιστότοπό σας, να προσφέρετε ανταμοιβές για προβολή διαφημίσεων και να υπόσχεστε τη συγκέντρωση χρημάτων για λογαριασμό τρίτων για όσους υιοθετούν ανάλογη συμπεριφορά. Επιπλέον, απαγορεύεται να κάνετε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις, να χρησιμοποιείτε εργαλεία αυτοματοποιημένων κλικ ή πηγές επισκεψιμότητας, ρομπότ ή άλλο παραπλανητικό λογισμικό.

Κατανοούμε ότι ίσως θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δραστηριότητα που παρατηρήσαμε. Επειδή αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να παρακαμφθούν τα ιδιόκτητα συστήματα ανίχνευσης της Google, δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους εκδότες μας πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα συγκεκριμένων λογαριασμών, καθώς και πληροφορίες για τυχόν χρήστες που ενδεχομένως εμπλέκονται.

Λάβετε υπόψη ότι, αν διαπιστωθεί ότι παραβαίνετε τις πολιτικές προγράμματος του AdSense, μπορεί να ληφθούν περαιτέρω μέτρα για τον λογαριασμό σας ή ο λογαριασμός σας μπορεί να απενεργοποιηθεί οριστικά.

Τι πρέπει να κάνω τώρα;

Εξακολουθείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας και μπορείτε να προβάλετε λεπτομέρειες για αυτό το ζήτημα σε επίπεδο λογαριασμού στο Κέντρο πολιτικής. Αν και αυτό το όριο προβολής διαφημίσεων συνήθως επηρεάζει τους εκδότες για λιγότερο από 30 ημέρες, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Σας προτείνουμε να λαμβάνετε μέτρα πρόληψης, για να διασφαλίζετε ότι η δραστηριότητα της διαφήμισής σας συμμορφώνεται με τις Πολιτικές προγράμματος του AdSense. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κώστα, συγνώμη για την καθυστέρηση, μήπως έκανες κάτι το οποίο παραβαίνει τους όρους χρήσης του AdSense; Επίσης ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ.

Kwstas Vilas απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πιθανότατα μέλη της οικογένειας και φίλοι να πάτησαν πάνω στις διαφημίσεις από το κανονικό. Με αποτέλεσμα να παραβιάζει τους όρους όπως λέει. Χωρίς όμως να το έχω προκαλέσει εγώ. Με αποτέλεσμα οχι απλά να περιορίσει διαφημίσεις, αλλά να μην τις βγάζει καθόλου και σε κανέναν από όσους ρώτησα. Έχει ξανα συμβεί σε κάποιον αυτό, η γνωρίζετε κάτι. Υπάρχει πιθανότητα να μου κλείσει τις διαφημίσεις λέει, κατόπιν εξέτασης. Ευχαριστώ για την απάντηση!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ελπίσω πως δεν θα γίνει αυτό...θα πρέπει να είσαι προσεκτικός...φαίνεται από πια IP γίνονται υπερβολές και έτσι δημιουργείται το πρόβλημα...