Γιώργος Μπέλλας ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα! Στο Netflix δεν μπορώ να βρω ταινίες που θέλω να δω από το κινητό. Πάω στην αναζήτηση, γράφω κάποια ταινία αλλά δεν μου βγάζει την συγκεκριμένη που θέλω. Διάβασα ότι αν μου βγάζει παρόμοιες ταινίες με την αναζήτηση που έχω κάνει σημαίνει ότι δεν την έχει την συγκεκριμένη ταινία, αλλά έχω κάνει πολλές αναζητήσεις και δεν μου τις βγάζει (π.χ. hatchet 2, ενα παράδειγμα). Μήπως ξέρετε εσείς κάτι για να κάνω? 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Οι ταινίες που ψάχνεις, υπάρχουν σίγουρα στο ελληνικό Netflix; Μία ταινία μπορεί να υπάρχει στο Netflix μιας άλλης χώρας και όχι στο ελληνικό.
Για παράδειγμα, το Hatchet 2 βλέπω ότι υπάρχει στο Φιλανδικό και το Σουηδικό Netflix, αλλά όχι στο Αγγλικό και το Ελληνικό. 
Γενικά το Netflix είναι για σειρές και ντοκιμαντέρ. Οι ταινίες είναι αρκετά περιορισμένες στην Ελλάδα.  

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα! Εγώ απλά κατέβασα την εφαρμογή από το Play Store. Εκανα αυτά που ζητούσε στην αρχή και μετά άρχισα να ψάχνω για ταινίες. Πάντως Γιώργο αυτό δεν το ήξερα που μου είπες και σ'ευχαριστώ για την συμβουλή. Και τώρα κάθε φορά που θέλω να βρω μια ταινία πρέπει να βάζω και την αντίστοιχη χώρα από τις ρυθμίσεις?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δεν αρκεί το θέμα των ρυθμίσεων, θα πρέπει να αλλάξεις IP με τη χρήση ενός πληρωμένου VPN, γιατί τα δωρεάν τα μπλοκάρει το Netflix.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το Cyberghost VPN και βλέπω άνετα ταινίες από το Αγγλικό και το Αμερικανικό Netflix.

Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 5 έτη

Κατάλαβα... Αλλά δεν βλέπεις με ελληνικούς υπότιτλους έτσι? Ευχαριστώ αλλά ακύρωσα την συνδρομή και χρησιμοποιώ την άλλη καλύτερη λύση που ονομάζεται Stremio.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μάλλον δεν είχες καταλάβει πως λειτουργούν οι streaming υπηρεσίες.
Το Netflix δεν περιέχει όλες τις σειρές και τις ταινίες που υπάρχουν. Έχεις μια μεγάλη συλλογή υλικού δικής του και  ξένης παραγωγής.
Αν τα δικαιώματα μιας παραγωγής έχουν αγοραστεί από άλλη υπηρεσία, δεν μπορεί να το προβάλει το Netflix. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.
Το Stremio αρκετά καλή υπηρεσία, αλλά δεν συγκρίνεται με την ποιότητα εικόνας του Netflix ή όμοιων υπηρεσιών.