Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΤαινίες on line στην τηλεόραση
Ιωάννα Κάτσακα ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα σας! Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για άλλη μία φορά που υπάρχετε, είστε πλέον η πρώτη & με διαφορά, απόλυτα απαραίτητη, εύκολη, κατανοητή σελίδα για μάς τους πανάσχετους.

Αφησα αναξιοποίητη την τηλεόρασή μου, εδώ & χρόνια, γιατί είναι 10μ.μακρυά από τον σταθερό υπολογιστή μου(που σημαίνει 10μ. καλώδιο HDMI), ο οποίος δεν έχει έξοδο HDMI(που σημαίνει αλλαγή κάρτας γραφικών...)

Τώρα αποφάσισα να το παλαίψω ασύρματα, μετά από ατελείωτο διάβασμα & επειδή είμαι παντελώς άσχετη, έχω μπερδευτεί αρκετά... δεν ξέρω αν έχω καταλάβει σωστά τί πρέπει να κάνω ή τί να αγοράσω...

1) Η τηλεόρασή μου δεν είναι smart, είναι η panasonic TX-P42U10E

2) Μόλις απόκτησα κινητό android το HUAWEI Y5II

Απαντήστε μου παρακαλώ πολύ πώς μπορώ να βλέπω ταινίες on line από τον υπολογιστή στην τηλεόραση;;; Τί είναι σωστότερο να αγοράσω, το google cast & αναπαραγωγή μέσω κινητού αφού εγκαταστήσω το KODI ή κάποιο tv box;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ιωάννα.
Το TV Box είναι η πιο εύκολη και λειτουργική λύση. Δες αυτό που παρουσιάσαμε πρόσφατα και είναι εξαιρετικό για την τιμή του.

Ιωάννα Κάτσακα απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ Αγγελε για την άμεση απάντηση, με βοήθησες να ξεκαθαρίσω την κατάσταση! Και τώρα πρέπει να μελετήσω πώς θα γίνει η αγορά από το εξωτερικό γιατί δεν έχω καμμία απολύτως εμπειρία...

Ιωάννα Κάτσακα απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ & σένα Δημήτρη για την βοήθεια, ελπίζω οτι θα την βρω την άκρη για να μπορέσω ν' αγοράσω το TV Box που μας παρουσιάσατε!