Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 4Κ ΑΝΑΛΥΣΗ
OURANIA FOSKOLOU ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα σας,

επειδη δεν γνωριζω πολλα απο τεχνολογια, θελω να ρωτησω το εξης : αγορασα μια τηλεοραση με αναλυση 4κ . κατεβαζω ταινιες απο υπολογιστη που δεν εχουν τετοια αναλυση, ποια ειναι η καλυτερη αναλυση που να πλησιαζει την 4κ. ? υπαρχουν DVD σε τετοια αναλυση ? υπαρχουν προγραμματα μετατροπων? τι πρεπει να κανω για να δω μια ταινια εν ολιγοις σε αυτην την αναλυση?? σας παρακαλω μπορει καποιος να με διαφωτησει ποια ειναι τα βηματα?

9 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

http://el.wondershare.com/4k/4k-video-converter.html ΑΥΤΟ εδω βοηθαει? Εκανα αναζητηση "μετατροπη σε 4κ" και το βρηκα.

OURANIA FOSKOLOU απάντησε πριν 7 έτη

το εχεις δοκιμασει? απ οτι καταλαβα δεν ειναι free αλλα καποια στιγμη το αγοραζεις? σωστα?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Οχι κυρία Ουρανία δε το δοκίμασα μα τωρα που το ξαναδα,ναι δεν ειναι free.Σωστά κατάλαβες.Είπα πώς το βρήκα.Ειμαι απλώς αναγνωστης του pcsteps όπως εσείς.Καθαρά ενημερωτικά απάντησα.Θα σας απαντήσουν κ οι ανθρωποι του pcsteps κάποια στιγμή.

OURANIA FOSKOLOU απάντησε πριν 7 έτη

καλως,ευχαριστω για το χρονο σας!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αχ!! Στο link εκείνο υπάρχουν πέντε εφαρμογές. 1)τηλεοπτικος μετατροπεας wondershare 2)Acrok video Converter Ultimate 3)Μετατροπεας βίντεο Black Magic 4K 4) 4K τηλεοπτικό μετατροπέας και 5) 4K μετατροπέας βίντεο.Απο όλα αυτά μονο για το Νο 2 γράφει για πληρωμή.Το Νο 3 εκει το τονίζει οτι διατίθεται ως δωρεάν download. Κοιτάξτε ξανά.Πάντως είχα ελέγξει το site με το virustotal.com αν ειναι ασφαλές.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.

Δεν υπάρχει τρόπος να μετατραπεί ένα βίντεο σε 4K. Θα είναι απλό resize, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ψάχνετε.

Μπορείτε να αναπαράγετε όμως οποιαδήποτε ανάλυση στην οθόνη, δεν είναι απαραίτητο να είναι 4K για να παίξει σε πλήρη οθόνη. Φυσικά όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχει το βίντεο που θα κατεβάσετε, τόσο καλύτερη θα είναι και η ποιότητα εικόνας.

OURANIA FOSKOLOU απάντησε πριν 7 έτη

Καλημερα σας,

δηλαδη μπορω να τις κατεβαζω στον υπολογιστη να τις αποθηκευω σε ενα εξωτερικο δισκο στην καλυτερη αναλυση που θα βρω και μετα να το συνδεω με την ΤV για να αναπαραγει εκεινη με δικο της media player (που εχει). σωστα καταλαβα?

ευχαριστω για την απαντηση.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ακριβώς, αυτή είναι η ιδανική λύση. Η τηλεόραση από μόνη της θα κάνει upscale την εικόνα για να τη βλέπετε full screen.

OURANIA FOSKOLOU απάντησε πριν 7 έτη

ευχαριστω παρα πολυ!