Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΤαυτόχρονη έναρξη βίντεο σε ιστοσελίδα
Vasiliki Tzelepi ρώτησε πριν 5 έτη

Αγαπητέ ΄Αγγελε σε χαιρετώ και ζητώ την βοήθειά σου στο εξής ερώτημα: υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ιστοσελίδα που μπαίνω για τις ειδήσεις της ημέρας και με την είσοδο στο θέμα που έχω επιλέξει ξεκινούν να παίζουν ταυτόχρονα πέντε έξη βίντεο και γίνεται ένας πανικός. Εχω απενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη στο you tube, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Η αλλάζω ιστοσελίδα για την ενημερωσή μου ή με την δική σου βοήθεια καταφέρω να διορθώσω το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι.

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Γειά !! Δες εδώ. Ποιό browser χρησιμοποιείς ?
https://www.groovypost.com/howto/disable-autoplay-videos-on-sites-in-google-chrome/

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Άγγελε μόλις κάνω αυτές τις ενέργειες σταματάει ο ήχος βέβαια, το βίντεο όμως εξακολουθει και παίζει αυτόματα. Αν θελήσω να το παρακολουθήσω δεν έχει καθόλου ήχο. Εν τω μεταξύ όταν απενεργοποιώ το java script σταματάει η αυτόματη έναρξη αλλά δεν έχω εικόνες . Αυτό το πρόβλημα μου παρουσιάσθηκε με την τελευταία ενημέρωση των windows 10.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Nαί ,δε παίζει όμως έχει ενα εικονίδιο κάτω αριστερά στο βίντεο ,ώστε να επιλέξεις εσύ την αναπαραγωγή του. (με ήχο ,κανονικά.)  Έκανα δοκιμή στο σάιτ του youtube ,όπου υπάρχει ένα βίντεο που παίζει αυτόματα.
Αν μιλάμε για το πρόγραμμα περιήγησης google chrome ,μόλις έκανα δοκιμή κι εγκατέστησα την πρώτη-πρώτη επέκταση και δεν έπαιξε καθόλου το βίντεο. (μόνο να φορτώνει έδειχνε ,κι έμεινε εκεί.) Δες εδώ.
https://chrome.google.com/webstore/search/disable%20autoplay%20video?hl=en
Αλλιώς ,πες με ποιό πρόγραμμα μπαίνεις στο ιντερνετ ,να το ψάξουμε...

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Άγγελε, χρησιμοποιώ τον chrome και η ισοσελίδα ειναι το newsbeast. Λοιπόν κατέβασα ένα από τα extensions που μου έστειλες και πράγματι κάνει ότι φορτώνει, πατάω την έναρξη κανονικά και τότε βλέπω το βίντεο, όπως ακριβώς γινόταν και παλαιότερα. Φαντάζομαι να συνεχιστεί το ίδιο και να μην έχω κανένα πρόβλημα. Χίλια ευχαριστώ μεγάλε!!!

Vasiliki Tzelepi απάντησε πριν 5 έτη

Dimitris 008 συγνώμη για το λάθος και σ' ευχαριστώ. Εδώ δεν επρόκειτο για τον κακό δαίμονα του τυπογραφείου αλλά για την κεκτημένη ταχύτητα. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια, μου είχε σπάσει τα νεύρα τόσο καιρό!!!

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δημήτρη με λένε ,μπράβο το καταφέραμε !!!