Panagiotis Salamanidis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Πως μπορώ να ελέγξω τι ταχύτητα καταναλώνει/τρώει κάθε Η/Υ ενός τοπικού δικτύου όταν συνδέεται στο Internet??? Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή πρέπει να το δω μέσω router??? Πληροφοριακά να αναφέρω ότι το δίκτυο είναι τοπικό και είναι συνδεδεμένοι 4 Η/Υ. Στο Internet συνδέονται μέσω router σε γραμμή των 2Mbps.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αν κατάλαβα σωστά το τί θες,δες εδώ.
https://www.pcsteps.gr/122506-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-adsl-vdsl/

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Aν κατάλαβα σωστά θες σε κάθε pc ξεχωριστά να ελέγχεις το trafing της σύνδεσής σου. Χρειάζεσαι κάτι σαν network monitoring, έψαξα αλλα κάτι σε free δεν βρήκα να σου πω. 

Panagiotis Salamanidis απάντησε πριν 7 έτη

Αυτό ακριβώς θέλω, το Trafing όπως το ονομάζεις, να ελέγχω δηλ μέσω ενός Η/Υ τι ταχύτητα σύνδεσης "καταναλώνουν" οι άλλοι τρεις.
Είπες ότι σε free δεν βρήκες κάτι. Μπορείς να μου πεις προγράμματα να δω τι μπορώ να βρω???

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Παναγιώτη ,για να μη περιμένεις ,δες κάποια προγράμματα εδώ με αναζήτηση στο google.
https://tinyurl.com/ycjz4bvg
Αν στο μεταξύ ο Dimitris έχει να πει κάτι άλλο ,ας σου πει.
Τώρα να σου πώ...εμείς που απαντήσαμε ως τώρα ,δεν είμαστε από το PCsteps.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Αν γνώριζα κάποιο πρόγραμμα θα στο είχα προτείνει. Οτι βρήκα είχε να κάνει με έλεγχο μεν αλλα μόνο στο pc που θα εγκατασταθεί, ενώ εσύ θες να τα ελέγχεις ολα. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν αυτό που ρωτάς ειναι εφικτό να γινει.
Για να ελέγξεις της lan πρέπει με κάποιο τρόπο να παρέμβεις είτε στο router αν όλα τα pc ειναι εκεί συνδεδεμένα, είτε στο switch δικτύου αλλα τα switch που κάνουν αυτή την δουλειά ειναι ειδικά (έχουν ειδική είσοδο consolas) και είναι ποιο ακριβά από τα άπλα. Δεν γνωρίζω πολλά από δίκτυα, καλύτερα να απαντήσει κάποιος γνώστης. Κάτι σαν την εικόνα που βλέπεις δηλαδή. 

Panagiotis Salamanidis απάντησε πριν 7 έτη

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω αυτά από την αναζήτηση του Google