Alkiviadis Manolitsakis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα,
Έβαλα προσφατα Vodafone 50Mbps συνδεση και δεν έχω την αντίστοιχη ταχύτητα στο PC μου μέσω LAN και wifi. Δοκίμασα να τραβήξω απο το πάνω διαμερισμα LAN καλώδιο που έχει ΟΤΕ και με αυτό πιανω την σωστή 200Mbps ταχυτητα που είχε o γείτονας με μικρή απώλεια λόγο μεγάλου μήκους καλωδίου. Δοκίμασα με stick USB wifi σε 2.4Ghz και πάλι βλέπω ταχύτητα upload συγκεκριμενα να μην ξεπερνά τα 800Kbps. Σκέφτηκα μηπως εφταιγε η κεραία του ρουτερ αλλά με κινητές συσκευές και άλλο PC πιάνει κανονικά την ταχύτητα 50d/5u Mbps. Οπότε συμπερασματικά δεν έχω ταχύτητα όταν συνδέω το συγκεκριμένο PC με το συγκεκριμένο router είτε ενσύρματα είτε ασύρματα (μετρήσεις ειναι στα 26d/0.76u MBps. Router ειναι το zte ZXHN H267A, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο να φταίει. 
Ευχαριστώ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, από ότι κατάλαβα όμως μιλάς για δύο διαφορετικές εταιρείες..συνεπώς δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση..σε κάθε περίπτωση  θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο τον πάροχο και να τους πεις ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα με την ταχύτητα της σύνδεσης σου, να το ελέγξουν και αυτοί για να έχουμε μία πρώτη εικόνα..

Alkiviadis Manolitsakis απάντησε πριν 3 έτη

Η εξυπηρέτηση δεν έβγαλε κάποιο πόρισμα όπως ήταν φυσικό διότι η γραμμή δουλευει κανονικά.
Έγινε δοκιμή στο ιδιο PC με linux απο bootable USB και η ταχυτητα ειναι στα μέγιστα, άρα συμπεραίνω πως ειναι κάτι των Windows, το ψάχνω. Τώρα θα γίνει εγκατάσταση εκ νέου των Windows σε αλλο δισκο και βλέπουμε...

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Οκ, οπότε καλύτερα να προχωρήσεις σε ένα format, ελπίζω ότι έτσι θα διορθωθεί το πρόβλημα σου...