Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 6 έτη

Χαίρεται PC steps,
Σύμφωνα με τον οδηγο σας εστησα το kodi σε windows pc και απο οτι παρατηρησα τα addons που εχετε βαλει δεν λειτουργουν για παραδειγμα το alivegr μου βγαζει μυνημα σφαλμα ελεγξτε το αρχειο καταγραφη οπως επισης και το youtube δεν λειτουργει επισης εχω να πω οτι οταν πηγα να βαλω τις πηγες εκει που παταγα εγκατασταση απο αρχειο zip και εκανα διπλο κλικ στην πηγη που ειχα ονομασει μου βγαζει κενο και δεν μου λεει να εγκαταστησω το αρχειο επισης αν καταφερω να το εγκαταστησω μετα το αποθετηριο δεν λειτουργει!!!!!!

2 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε,  σε μία δοκιμή που κάναμε μόλις τώρα, η εγκατάσταση του AliveGR ήταν επιτυχής, το ίδιο και οι λειτουργίες του. Δεν παρατηρήσαμε κάποιο πρόβλημα, ούτε στις ταινίες, ούτε στο πρόγραμμα της τηλεόρασης μέσα στο πρόσθετο.
Το url του αποθετηρίου παραμένει το γνωστό:
http://alivegr.net/master/
Έχεις διαβάσει τις αναλυτικές οδηγίες στον ακόλουθο οδηγό?
www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/#_31__Add-ons___online
Επίσης, και σε μία άλλη εγκατάσταση  που κάναμε στο πρόσθετο για ταινίες, το  Incursion, πάλι δεν παρατηρήσαμε κάποιο πρόβλημα, και όλα λειτουργούσαν κανονικά.
www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/#Incursion
Αν συνεχιστούν τα προβλήματα,  πρέπει να μας στείλεις κάποιες φωτογραφίες με τα σημεία που υπάρχουν οι αστοχίες, γιατί δεν μας είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο αυτό που αντιμετωπίζεις.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω για την βοηθεια φενεται να εβαζα λαθος την πηγη και να μην λειτουργουσε καλα το kodi το ξανακατεβασα και λειτουργουν κανονικα ολες οι πηγες!!!!!!!!