Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΤα USB αποσυνδέονται και ξανασυνδέονται
Γιώργος Ζιώγας ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα. Έχω το εξής θέμα: Ανά διαστήματα, όλες οι συσκευές USB στο PC μου αποσυνδέονται για μια στιγμή, και έπειτα ξανασυνδέονται. Αυτό συνέβη όταν μετέφερα αρχεία μεταξύ 2 εξωτερικών σκληρών δίσκων.
Έχω Windows 10, δυνατό επεξεργαστή, νέα μητρική (Asus Prime z390).

Έχω συνδεδεμένα: Bluetooth Adaptor για το πληκτρολόγιο, Wired ποντίκι, κάρτα ήχου, midi controller, και usb hub που λαμβανει ρεύμα απο πριζα, στο οποιο έχω συνδεσει 2 εξωτερικους σκληρους δισκους (συνηθως εχω μονο τον ενα, αλλα οταν εχω και τους δυο προκυπτει το ζητημα που ανεφερα) και 2 usb led strips για να παιρνουν ρευμα.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε USB 3.0 θύρες ή και σε USB 2.0; Για αρχή, δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers της μητρικής σου.

Γιώργος Ζιώγας απάντησε πριν 3 έτη

Μονο USB 3 εχω συνδεσει επομενως δεν γνωριζω αν συμβαινει και σε USB2
Τους Drivers για τα USB ports?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχει ξεχωριστούς drivers για τις USB θύρες, ναι. Επίσης, δοκίμασε να απε εργοποιήσεις τις ρυθμίσεις που θα βρεις εδώ και εδώ.

Γιώργος Ζιώγας απάντησε πριν 3 έτη

Εγινε, ευχαριστω ! Κατι ακομη, οταν θελω να κανω safe eject απο το usb hub εχω μονο την επιλογη να το αφαιρεσω ολοκληρο και οχι χωριστα μια συσκευη. Μαλιστα αν το αφαιρεσω ολοκληρο για να κανω eject πχ μονο ενα φλασακι, μετα πρεπει να αποσυνδεσω τα καλωδια και να τα ξανασυνδεσω για να βλεπει τις υπολοιπες θυρες ξανα.