Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΤεραστιο προβλημα με τους σελιδοδεικτες στον chrome
John Papajohn ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα με τους σελιδοδεικτες στον chrome. Συγκεκριμενα καθε φορα που μπαινω στον chrome απο κινητη συσκευη (iphone,ipad) οι σελιδοδεικτες στον chrome του pc αποσυντονιζονται τελειως μπαινουν νέοι με παλιους και γινεται ένα αχταρμας... υπαρχει καποια λύση; ευχαριστώ

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα,
Μήπως σύνδεσες κάποια συσκευή με τον Google λογαριασμό ή οποία μέχρι τώρα δεν συγχρονιζόταν; Έτσι, συγχρονίστηκαν οι σελιδοδείκτες αυτής της συσκευής με αυτούς των άλλων συσκευών. Αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση.

John Papajohn απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα αυτο πρεπει να εγινε γιωργο αλλα δεν ειναι βλακια να το κανει αυτο; κανονικα πρεπει να κραταει αυτους που εχεις μπει τελευταια... σε καθε περιπτωση τι πρεπει να κανω για να μην την ξαναπατησω; υπαρχει τροπος απο καπου να επαναφερω την τελευταια κατασταση; ευχαριστώ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Αυτό γίνεται ώστε να μην χάσεις τους σελιδοδείκτες κάποιας συσκευής εκτός συγχρονισμού αν τελικά τη συνδέσεις με τον λογαριασμό σου. Κρατάει και τους παλιούς και τους νέους.
Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την προηγούμενη κατάσταση. Θα πρέπει να διαγράψεις χειροκίνητα ότι δεν χρειάζεσαι.
Για να μην σου ξανασυμβεί, θα πρέπει πριν συγχρονίσεις μία συσκευή να είσαι βέβαιος ότι δεν υπάρχουν σελιδοδείκτες σε αυτήν (ή υπάρχουν μόνο αυτοί που θες να διατηρηθούν). 

John Papajohn απάντησε πριν 5 έτη

μα συγχρονιζονται αυτοματα οταν μπαινω στην εφαρμογη. Με αυτη την λογικη δεν πρεπει να τις ξαναχρησιμοποιησω ποτε γιατι στο desktop chrome κανω συνεχως αλλαγες οποτε καθε φορα που μπαινω απο το κινητο θα γινεται αυτο το μπερδεμα...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μα γιατί να γίνεται κάθε φορά; Αυτό μπορεί να γίνει μόνο τη πρώτη φορά που θα συνδεθεί μία συσκευή. Μετά όλες οι συσκευές έχουν τους ίδιους σελιδοδείκτες.
Επίσης, υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης του συγχρονισμού σελιδοδεικτών. 

John Papajohn απάντησε πριν 5 έτη

Μα εαν εχω μια εβδομαδα να μπω στον chrome απο το ipad και εχω αφαιρεσει ή προσθεσει σελιδοδεικτες στο chrome του pc... οταν παω να μπω μετα απο μια εβδομαδα στο chrome του ipad θα ξανα προσθεσει τους παλιους που εχω ομως αφαιρεσει στον chrome του pc...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Όχι δεν θα τους προσθέσει. Θα αφαιρεθούν κανονικά και από το iPad. Κάθε φορά όλες οι συσκευές συγχρονίζονται στην τελευταία αλλαγή.  Μόνο την πρώτη φορά που συνδέεται μία συσκευή γίνεται το ανάποδο.