Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤερματισμος χωρις ενημερωση
Dimitris Laxkou ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα διαβασα σε ενα αρθρο πως αμα δεν θελουμε ο υπολογιστης μας να κανει ενημερωσεις κατα των τερματισμο μπορουμε να το πετυχομε πατωντας control+f4 στην επιφανεια εργασιας και να τον τερματισουμε απο εκει και απλα θελω να ρωτησω αν δικαιολογητε καπως αυτο ή ειναι απλα ενα feuture των windows..Ευχαριστω!

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά !! Πιθανόν μπερδεύεσαι με κάτι άλλο.Δες εδώ πώς γίνεται.Πρέπει να μπείς στο Μητρώο των Windows.Είναι feature των Windows όπως θα διαβάσεις κι υπάρχει από τα Win7.(Ενότητα "Γρήγορος τερματισμός λειτουργίας χωρίς...)
https://www.pcsteps.gr/140137-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-windows/#___Windows_Update
Απλώς μην το μπερδεύεις με το όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε διαδικασία εγκατάστασης ενημερώσεων από το "Windows Update". Εννοώ να έχει γίνει η λήψη των Ενημερώσεων ,και να ξεκινά η διαδικασία εγκατάστασης.Αν τότε τερματίσεις τον υπολογιστή ,μπορεί να προκαλέσεις πρόβλημα στο Λειτουργικό.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Όπα...Για το τελευταίο που ανέφερα περί ενημερώσεων από το Windows Update ίσως και να μπερδεύτηκα λίγο.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και από μένα,
Δοκίμασε τον συνδυασμό control+f4 και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Οπότε η δεν διάβασες σωστά αυτό που έγραφε το άρθρο ή υπήρχε και κάποια έξτρα λεπτομέρεια που σου διαφεύγει.
Μπορείς να μας στείλεις το συγκεκριμένο άρθρο; 

Dimitris Laxkou απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! και οριστε Γιωργο που το διαβασα :https://www.techster.gr/turn-off-pc-skip-installing-updates/

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και πάλι Δημήτρη,
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά ήμουν εκτός Αθήνας και δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ.
Στον οδηγό που έστειλες δεν βλέπω κάποια αναφορά στα πλήκτρα control+F4. Μήπως εννοούες alt + F4;