Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΤεχνικό πρόβλημα σε υπολογιστή
Kostas M ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα/καλησπέρα σας, 
Έχω ένα τεχνικό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Πριν όμως σας αναλύσω το πρόβλημα θα σας πω πως ξεκίνησε ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα πριν λίγο καιρό το οποίο πιστεύω παίζει ρόλο γιατί είναι παρόμοιο.
Πριν κάτι μήνες έκανα update στο pc και έβαλα άλλους δύο σκληρούς δίσκους (στο σύνολο 4) οι δύο είναι hhd και δύο ssd. Μόλις τους έβαλα είχα ένα τεχνικό με τα sata και δεν διάβαζε κάποιος σκληρούς όπως και όταν άνοιγε έκλεινε πάλι χωρίς καν να έχει κάνει καν boot. Πριν 3 μέρες και αφού είχα να το χρησιμοποιήσω λίγο καιρό μπήκα στον υπολογιστή αλλά άρχισε να κολλάει αρκετά πολύ. Πριν καν σκεφτώ κάτι λέω δεν του ρίχνω ένα καθαρισματακι. Οπότε καθαρίζω με το blower αλλάζω πάστα σε cpu και τα σχετικά χωρίς να βγάλω πολλά καλώδια μόνο το 8πινο από την μητρική και το φαν της ψύκτες cpu + τις μνήμες ram. 
Πάω να τον ανοίξω και πάλι το ίδιο με τοτε με τα sata και λέω εντάξει το έχουμε ξεκινάω και βάζω βγάζω Σάτα μέχρι που ανοίξει κανονικά μετά από λίγη ώρα φριζαρει η οθόνη. Τα ίδια άνοιγε έκλεινε και όταν άνοιξε θα φριζαρε η οθόνη ή στα bios ή στην οθόνη στα Windows αφού το αφήνω λέω άστο θα το δω αύριο. Ανοίγω τον υπολογιστή παίζει κανονικά και σε μια φάση μετά από αρκετή ώρα τρώει σκάλωμα και μέχρι τώρα παλεύω έχω βάλει βγάλει τα πάντα έχω δοκιμάσει μόνο με τον κύριο σκληρό τα ίδια χωρίς σκληρό φριζαρει στο bios έβγαλα την μπαταρία του bios για λίγο την ξαναβάλα και παλιά τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει; 
 
Ευχαριστώ 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κώστα..πριν κάνεις την αναβάθμιση δεν είχες κανένα πρόβλημα? Το σύστημα που διαθέτεις είναι παλιό?

Kostas M απάντησε πριν 1 έτος

Σωστά πριν κάνω την αναβάθμιση πριν δύο μήνες δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Το παρουσίασε είδα ότι παίζει κάτι με τις θύρες sata το έφτιαξα και μετά ξαναπαρουσιασε τώρα θέμα.
 
Το σύστημα μου είναι
Cpu Intel i5 - 4430
Gpu radeon Rx590 nitro+
2*8gb ram corsair ddr3 1600mhz
Τροφοδοτικό Corsair bronze+ 650Μ
2  hhd 
2 ssd(sata)