Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΤηλεδιάσκεψη και Skype meeting web app βοηθεια!
Hype Bitcoin ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα προσπαθώ να μπω σε μια τηλεδιάσκεψη με λινκ  μέσω του skype meeting web app.msi που έχω εγκαταστήσει δοκιμάζοντας από όλους τους browser και δεν τα καταφέρνω γιατί κολλάει το φόρτωμα.
 Δοκίμασα να το απεγκαταστησω και να το εγκαταστήσω ξανα και ξανα χωρις κανενα αποτελεσμα. Σε άλλο υπολογιστη δουλεύει κανονικα!
Μια γνώμη στο τι μπορεί να φταίει; Επίσης μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική δηλαδή εάν μπορώ να τρέξω αυτό το λινκ από το skype ή από το skype for business θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις από την αρχή την εφαρμογή; Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο στον συγκεκριμένο υπολογιστή;

Δεν νομίζω πως υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχεις στο meeting χωρίς το Skype Meetings App. Τουλάχιστον οι οδηγίες δεν αναφέρουν κάτι σχετικό.

Hype Bitcoin απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπερα
Φυσικα και το δοκιμασα επανειλημμένα το ιντερνετ δεν ειχε καποιο προβλημα.
Μονο μια φορα ανοιξε απο τον edge και μετα παλι τα ιδια. Υπαρχει αμεση αναγκη να δουλεψει στον συγκεκριμενο υπολογιστη και δεν βρισκω εναλλακτική λυση...
Ο υπολογιστης τρεχει τα τελευταια windows 10 και ειναι σχετικα καινουργιος
Σίγουρα το λινκ αυτο δεν μπορει να δουλεψει σε desktop εφαρμογες skype ή skype for business? 
Ευχαριστω!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Είναι αρκετά πιθανό να μπορείς, αλλά οι online οδηγίες του Skype δεν αναφέρουν κάτι σχετικό. Δυστυχώς, δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω δοκιμή.

Πέρα από τον σύνδεσμο μήπως σου δίνουν και κάποιο αριθμό από τον οποίο μπορείς να συμμετέχεις στη διάσκεψη; Αν ναι, λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτόν.

Επίσης, ρίξε μια ματιά εδώ.

Hype Bitcoin απάντησε πριν 4 έτη

οκ ευχαριστω!