nick albin ρώτησε πριν 4 έτη

Αγόρασα media-tech dvb-t usb. Προχώρησα σε εγκατάσταση NextPVR5. Όταν έφτασα στο βήμα  ''Ανοίγοντας κατόπιν την εφαρμογή, το μόνο που κάνουμε είναι να πατήσουμε στο "Live TV"... μου βγάζει μήνυμα ΄΄ Η λειτουργία εχει λήξει ΄΄  γνωρίζετε τη πρέπει να κάνω για να παίξει ?? Προχώρησα και στο Kodi και ενώ διαβάζει όλα τα κανάλια κανονικά δεν τα παίζει........

 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Νίκο

Εφόσον είσαι βέβαιος ότι το TV tuner ανίχνευσε και αποθήκευσε τα τηλεοπτικά ψηφιακά κανάλια, φαίνεται να είναι πρόβλημα κωδικοποιησης.

Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους decoder από το εδώ και τους LAV decoders από εδώ.

Επίσης, βεβαιώσου ότι έχεις ενεργοποιήσει το MPEG2 κατά την εγκατάσταση (καθώς είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή).

Αν δεν λειτουργήσει, ανέβασε μας screenshots με τα κανάλια που εμφανίζονται στο Kodi και κυρίως το σφάλμα που εμφανίζεται.

nick albin απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα Γιώργο  
Πρώτα έκανα ΑΠ εγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά το  NextPRVR και εφόσον αποθήκευσα όλα τα κανάλια ,πήγα στα Settings>Decoders screen και ενεργοποίησα το MPEG2Video και MPEG1Audio και έπαιξε κανονικά και στην οθόνη και στο KODI.
Σε ότι αφορά τους decoders δεν γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας τους και χρήσεις. Ίσως μια άλλη φορά αν χρειαστούν να ζητήσω την βοήθειά σου   και την καθοδήγησή σου για τη χρήση τους.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Nick