Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΤηλεόραση χωρίς αποκωδικοποιητη
Θαν Μπουκ ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα, 
Εχω μια τηλεόραση Samsung le32d400e1w και θέλω να την χρησιμοποιήσω για τηλεόραση γιατί μέχρι τώρα την είχα στο pc. Ένας φίλος με παρόμοια τηλεόραση έχει πάνω αποκωδικοποιητη. Αλλά όπως διάβασα μέσα στις οδηγίες έχει mpeg4 μέσα. Από ότι κατάλαβα. Επίσης ένας γνωστός έκανε κάτι μετατροπές στην τηλεόραση και εκεί που χρησιμοποιουσε εξωτερικό αποκωδικοποιητη με ξεχωριστό τηλεκοντρόλ πλέον με κάτι αλλαγές δεν χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητη ούτε εξωτερικό τηλεκοντρόλ. Μήπως γίνεται με κάποια αναβάθμιση να έχω εικόνα; γιατί άμα την δοκιμάσω κατευθείαν στην κεραία δεν έχει εικόνα. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, έκανες αναζήτηση καναλιών? Εάν δεν σου βρίσκει κάτι το πιο πιθανό είναι να μην έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Δες εδώ και τις οδηγίες εάν δεν τις έχεις.

Θαν Μπουκ απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα. Δοκίμασα απευθείας κεραία και δεν πιάνει. Γίνεται αντί για εξωτερικό αποκωδικοποιητη κάτι άλλο ώστε να μην έχω και 2 τηλεκοντρόλ.; κάτι διαβασα για module και τέτοια αλλά δεν έβγαλα και πολύ άκρη και δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατή και αξιόπιστη λύση. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Εκτός και εάν πάρεις κάποιο τηλεκοντρόλ το οποίο να έχει δύο λειτουργίες...μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών..