Panos Lamprinos ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημερα σας ,θα ηθελα τα φωτα σας για αγορα τιμονιερας για το αγαπημενο μου game ETS2 που εχω επειδη με τα πληκτρα δεν παλευεται ευκολα σκεφτηκα τη αγορα του τιμονιου αλλα το μπατζετ ειναι περιορισμενο και κατεληξα στην THRUSTMASTER απο βιντεακια και γνωμες στο youtube,αποφασισα μεσω eshop αναμεσα στις,

FERRARI RACING WHEEL RED LEGEND EDITION καιFERRARI 458 ITALIA RACING WHEEL FOR PC/XBOX360.ποια η γνωμη σας για τις συγκεκριμενες και ποια να προτιμησω για το πιαχνιδι που θελω?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Κι εγώ μια περίοδο έπαιζα σαν τρελός Euro Truck Simulator και σκεφτόμουν να πάρω τιμονιέρα, αλλά με χάλαγε που θα είχε μικρότερο μέγεθος από το τιμόνι φορτηγού, για να είχε όσο γίνεται καλύτερη αίσθηση. Αλλά αυτές είναι δικές μου παραξενιές, και ακόμα και αν υπήρχε τόσο μεγάλο τιμόνι, δεν θα χώραγε στο γραφείο μου.
Πιστεύω πως η πρώτη από τις δύο θα σε καλύψει. Η βασική διαφορά της δεύτερης είναι πως έχει τους δύο λεβιέδες πάνω στο τιμόνι, που ναι μεν θα είναι πιθανώς χρήσιμοι, αλλά προσωπικά δεν ξέρω αν θα έδινα 30 ευρώ παραπάνω για αυτούς.

Panos Lamprinos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω αγγελε για την απαντηση και η πρωτη εχει πλαστικα paddles αντι ασημι της πρωτης ,αλλα δεν με πειραζει αν ειναι μικρο τιμονι απλα να ξεκουρασω τα δαχτυλα μου και να οδηγω ανετα θελω ..δεν ξερω αν συνεργαζονται με win 10  η θελει κατεβασμα drivers?απο οτι ειδα σε βιντεο απλα το συνδεσε και επαιζε ενας στο youtube

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Τα περισσότερα χειριστήρια αναγνωρίζονται αυτόματα, δεν πιστεύω πως θα θέλει κάποια ειδική διαδικασία.