Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΤι αναβαθμιση σε λαπτοπ αξιζει περισσοτερο?
KoGaMa Gamer ρώτησε πριν 3 έτη

Εχω ενα λαπτοπ Lenovo T420. Εχει 4GB Ram, ενα επεξεργαστη i5-2520M και Intel HD Graphics 3000. Παλια ειχε εναν δισκο HDD 320Gb αλλα τον αναβαθμισα με εναν Samsung 860 evo 250gb. Σε καποια παιχνιδια, στις ρυθμισσεις γραφικων στο Minimum, ποιανει με το ζορι 30FPS. Επισης, δεν ειναι και πολυ διασκεδαστικο να παιζεις με τα γραφικα στο lowest. Και τωρα αναρωτιεμαι... για να γινει καλυτερο και να ποιανει περισσοτερα FPS, τι θα πρεπει να αναβαθμισω? Εγω πιστευω ram, καθως καρτα γραφικων ειναι αδυνατο, επεξεργαστη δεν χρειαζεσαι και πολυ καλο για gaming και ουτουσιαλλως καλουτσικος ειναι ο i5. Αν αναβαθμισω ram, θα δω διαφορα?

3 Απαντήσεις

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Ενα παραδειγα του πως παιζει ενα παιχνιδι στο roblox το λαπτοπ μου ειναι αυτο το βιντεο απο το καναλι μου: https://www.youtube.com/watch?v=Hx3qui76kR8 Οπως βλεπετε τα γραφικα ειναι πολυ χαλια, δεν εχει καν σκιες! Επισης σε καποια σημεια τα fps κατεβαινουν υπερβολικα. Αν ξερετε κατι σχετικα με το τι πρεπει να αναβαθμισω για μια καλυτερη εμπιρεια παρακαλω πειτε μου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Αν ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών του laptop σου είναι αδύναμα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να έχεις καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια.

Αν έχεις λίγη RAM, κάτω από 8GB, σίγουρα θα σε ωφελήσει η αναβάθμιση της σε απλή χρήση, αλλά στα παιχνίδια δεν θα δεις κάποια ουσιαστική διαφορά.

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Οκ ευχαριστω. Επισης καλημερα.