Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΤι γίνετε με τα ads στο youtube
Mitsos Xoikas ρώτησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα.Η ερωτηση μου αφορά τα ads στο youtube .Στην αρχη μου εβγαζε ενα μαύρο σηματάκι ,μετα μου έγραψε οτι σε 3 βίντεο θα σταματήσει να λειτουργεί αν δεν το αποκλείσω απο το ad blocker. Πραγματικά έτσι και έγινε.
Ενας φιλος που μένει διπλα ενω του έβγαλε το μαυρο σηματάκι, δεν του παιζει ads. Εγω ειχα το adblocker , adblocker youtube. Μολις εκλεισα την επεκταση adblocker youtube,τα βιντεο παιζουν κανονικα αλλα πλέον εχω διαφημίσεις.
Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα πολλα πραγματα. Να μην ξεχασω , εχω το adblocker ανοιχτό δείχνει οτι δουλεύει αλλα οι διαφημησεις στο youtube παιζουν κανονικά. banners, πριν το βίντεο,μεσα στο βίντεο, εχω τρελαθεί. Υπάρχει τρόπος να αποκλείσω τις διαφημίσεις η αυτή θα ειναι η πραγματικότητα απο εδω και πέρα; παραλίγο να ξεχασω οτι μιλάω για windows 10

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Καλησπέρα, από ότι βλέπω είναι η νέα τακτική που εφαρμόζει σταδιακά η υπηρεσία. Προς το παρόν δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αποτελεσματική λύση. Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε και με άλλους browsers αλλά και google λογαριασμούς.

Vasilis Lam απάντησε πριν 7 μήνες

Εγω πλεον χρησιμοποιω αυτο: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-for-youtube/jpefmbpcbebpjpmelobfakahfdcgcmkl
Δεν το βλεπει σαν adblock και σκιπαρει τις διαφημισεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Δοκίμασε και με τον brave browser, δες επίσης και εδώ.

Mitsos Xoikas απάντησε πριν 7 μήνες

ευχαριστώ πολύ. Τελικα εβαλα το FadBlock,λειτουργεί στο Chrome,επεκταση ειναι, λειτουργεί οπως ειπε πριν ο Φιλος ,σκιπαρει τα ads δεν το περνεις χαμπαρι  γινετε σε 50 ms βγαζει και τα μπανερς. το εχω 3 μερες μια χαρα σώθηκα.