Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤι γινεται με kodi και add-ons;
Nikolas Gytas ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπερα παιδια ειστε απεχτοι μπραβο σας για την αμεση ανταποκριση των ερωτησεων μας!!!!παιδια στη ADROID TV(SONY)ακολουθω ακριβως οτι αναφερεται και δειχνεται με εικονες αλλα δεν μου βρισκει ουτε τον μαγο ECHO WIZARD ουτε το SILEND HUNTER για ταινιες 4Κ.απλα δεν μου τα βρισκει το εκανα με κεφαλαια το εκανα με μικρα μπας και εχει σημασια αλλα τιποτα δεν μου τα βρισκει γιατι?ευχαριστω για τον χρονο σας.  

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Νικόλα, τον τελευταίο καιρό αρκετοί δημιουργοί πρόσθετων του Kodi σταμάτησαν πια να τα υποστηρίζουν http://www.wirelesshack.org/list-of-kodi-addons-that-have-shut-down-june-2017.html . Γενικά μπορείς να βρεις άλλες ταινίες ή μόνο στις συγκεκριμένες έχεις το πρόβλημα ?

Nikolas Gytas απάντησε πριν 7 έτη

καλησπερα και απο μενα.μπορω να δω ολες τις ταινιες αν και τωρα τελευταια 2-3 ημερες μου βγαζει να επισκευτω μια σελιδα( συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι πια) γιατι δεν μου παιζει την ταινια ο παροχος αυτος παω σε αλλο παροχο τα ιδια αλλα τελικα βρισκω παροχο να μου παιξει την ταινια.ψιλοπροβληματακια τωρα τελευταια αλλα γενικα ολα καλα.τωρα οσον αφορα echo wizard και silent hunter δεν τα βρισκει στην αναζητηση καθολου!!!οχι οτι καιγομαι να δω ταινια 4κ αλλα θελω καποιο προσθετο για καθαρισμο και συντηρηση του kodi.ευχαριστω παιδια συνεχιστε την καλη δουλεια!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Νικόλα, πιθανόν να τα έχουν κλείσει. Για το Silent Hunter κάνε μία δοκιμή όπως αναφέρει εδώ. Για καθαρισμό και συντήρηση του Kodi δες εδώ.

Nikolas Gytas απάντησε πριν 7 έτη

παιδια καλησπερα.σχετικα με silent hunter και τα υπολοιπα add-ons οι οδηγιες που μου δωσατε μου βγαζουν αυτο το περιβαλλον kodi(το κατω) το ποιο μετα απο ρυθμησεις που εκανα οπως αναφερατε ειναι αυτο(το πανω που αποικονηζει τις ταινιες) και δεν αλλαζει για να παω στην ενοτητα file manager να κανω αναζητηση.του silent hunter  κλπ.πως θα παω λοιπον στο προηγουμενο περιβαλων?γινεται η οχι.γιατι οπως μου προτεινατε τις ιστιοσελιδες να παω πηγα μου δειχνει βημα βημα τι πρεπει να κανω αλλα δεν μπορω γιαυι εχω το νεο πλεον περιβαλλον(αυτο που δειχνει σε ολη τη οθονη τις ταινιες)σας παρακαλω αν μπορειτε να βοηθησεται.ισως σας κουρασα αλλα ειναι ο μονος τροπος ψυχαγωγιας μου και θελω να ειναι ολα τελεια.ευχαριστω και παλι.