Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletτι διαφορα εχει αν παρω επεξεεργαστη σε tray συσκευασια αποτι σεε κουτι ?
ROLEPLAY FAN !!! ρώτησε πριν 9 μήνες
3 Απαντήσεις
ROLEPLAY FAN !!! απάντησε πριν 9 μήνες
σορυ παλι ξεχασα την κατηγορια
Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 9 μήνες
Οι tray συσκευασίες (μια πλάκα με πολλούς processors επάνω) υποτίθεται ότι απευθύνονται στους συναρμολογητές, και δεν περιλαμβάνουν ψύκτρα. Κανονικά θα έπρεπε να είναι και φθηνότεροι (εφόσον δεν περιλαμβάνεται η ψύκτρα) αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Οι box συσκευασίες απευθύνονται στους μεμονωμένους χρήστες και συνήθως περιλαμβάνουν και ψύκτρα. Η ψύκτρα (ονομάζεται "stock cooler" ) δεν είναι μεγάλων δυνατοτήτων, αλλά πάντως επαρκής, αν δεν κάνεις κάποιο overclocking ή δεν έχεις απαιτήσεις συνεχούς λειτουργίας - μπορεί να ανεβάσουν θερμοκρασία σε stress-test. Περίεργο, αλλά συχνά είναι φθηνότεροι από τους αντίστοιχους tray. Ακόμα να πούμε ότι πρόκειται για τους ίδιους processors, δεν είναι κάποιος καλύτερος. Για παλιά/νεότερη έκδοση παραγωγής (ναι, υπάρχει και τέτοια) δες τον αριθμό "Stepping".
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες
Καλησπέρα και απο εμένα Πέρα από της πολυ σωστές πληροφορίες του Χρήστου, να αναφέρω ότι κάποιες φορές υπάρχει και διαφορά στην εγγύηση.