dim mix ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το root και τι μπορεί να μου προσφέρει.Εγω άκουσα πως το root χακαρει παιχνίδια και δεν τους πίστεψα είναι αλήθεια;

10 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Rooting_(Android)&prev=search
Δηλαδή, το λειτουργικό έχει κάποιους περιορισμούς,κάποιες λειτουργίες δεν είναι προσβάσιμες σε σένα.Κάνοντας Root σπας αυτούς τους περιορισμούς.Δες και το πάνω λινκ. Να ξέρεις πως είναι λίγο επικίνδυνη αυτή η διαδικασία,και κάνοντάς την ακυρώνεται η Εγγύηση της συσκευής.Αυτό το άρθρο λογικά θα σου λύσει τις απορίες.
https://www.pcsteps.gr/63009-πώς-κάνω-root-στο-android-και-για-ποιον-λόγο

dim mix απάντησε πριν 7 έτη

Όμως είναι αλήθεια ότι χακαρει εφαρμογές.

dim mix απάντησε πριν 7 έτη

Συγγνώμη που ρωτάω για χακ αλλα σας παρακαλώ απαντήστε μου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, τι εννοείς χακ ?

dim mix απάντησε πριν 7 έτη

Δηλαδή χακαρει παιχνίδια άπειρα λεφτά και τέτοια;Με κάτι εφαρμογές όπως game killer,game guardian.Τα χακαρει αλήθεια ή υπάρχει περίπτωση να σου μπεί ιός.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο, νομίζω ότι το άρθρο είναι αρκετά κατατοπιστικό..

dim mix απάντησε πριν 7 έτη

Σε παρακαλώ απαντά μου.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Ίσως δεν μπορεί να σου δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Αν εννοείς να μπει κάποιος σε κάποια εφαρμογή/παιχνίδι που κατέβασες ,δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Θα πρέπει να τρυπώσουν οι hackers στο Play Store,να σπάσουν τα συστήματα ασφαλείας της google και να μολύνουν την εφαρμογή.
Αν κατεβάζεις εφαρμογές από άλλες πηγές ,αν η εφαρμογή είναι κακόβουλη, είτε είναι root η συσκευή είτε όχι,η ζημία θα γίνει έτσι κ αλλιώς.  Κάνοντας root τη συσκευή ,αποδυναμώνεται η ασφάλειά της(το λέει το άρθρο).Δηλαδή είναι πιό εύκολο να χακάρουν το τηλέφωνο, ή να κολλήσεις malware.
Αυτά πιστεύω εγώ. Ας σου πει κι ο Γιώργος Λάνδρου τη γνώμη του.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Δεν αμφισβητώ κανέναν. Απλά πίστεψα πώς είναι δύσκολο να δωθεί συγκεκριμένη απάντηση.Απλώς εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου και είπα αυτά.(περί Play Store κι άλλων πηγών)

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εγώ το έλαβα στο αρνητικό του κομμάτι...στο τι μπορείς να κάνεις  ο ίδιος με το root και δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Σίγουρα και μόνο το ότι δεν μπορείς να ενημερώσεις άμεσα τη συσκευή σου έχει ένα ρίσκο στο κατά πόσο η συσκευή μας θα είναι ασφαλής. Επίσης ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το root δεν ξέρω τι "πόρτες" μπορεί να ανοίξει..Ουσιαστικά με το root γινόμαστε διαχειριστές στην συσκευή μας και μπορούμε να εγκαταστήσουμε περιεχόμενο από διάφορες πηγές..έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος να εγκαταστήσουμε επικίνδυνο περιεχόμενο..