Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsτι κάρτα γραφικών να βάλω ?
Kostas Theodoridhs ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε έχω έναν υπολογιστή το οποίο έχει καεί η κάρτα γραφικών η μητρική είναι η msi ms-7125 ver: 1 k8n neo4 τι κάρτα μου προτείνεις να βάλω μέσα και αν υπάρχει στο εμπορείο η κάρτα να παίζει κάνα l2 h to lol ευχάριστο ?

4 Απαντήσεις

Νίκος Δανιήλ απάντησε πριν 9 έτη

Ξέρω ότι ρωτάς τον Άγγελο, αλλά, θα πω αυτό που νομίζω. Η μητρική σου είναι αρκετά παλιά, συνεπώς και ο επεξεργαστής σου, άρα, δεν υπάρχει κάποια κάρτα στο εμπόριο που δεν θα δημιουργήσει "Bottleneck" στην εκτέλεση του κώδικα. Επίσης δεν θα είναι πλήρως συμβατή κάποια κάρτα, αφού, η μητρική δεν υποστηρίζει το πρότυπο PCI Express 2.0, δηλαδή δεν θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο της δυνατότητες της κάρτας.

Nikolas Tolis απάντησε πριν 9 έτη

Και εγω το ιδιο πιστευω,καλυτερα να μαζεψεις σιγα - σιγα χρηματα για εναν πιο αξιοπρεπες υπολογιστη που να καλυπτει τις αναγκες σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κώστα, ο υπολογιστής σου είναι δεκαετίας, δεν βλέπω κάποια κάρτα που θα μπορούσε να πάρει για να παίζει σύγχρονα παιχνίδια.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά, καλύτερα να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις ένα νέο.

Kostas Theodoridhs απάντησε πριν 9 έτη

Ευχάριστό για τις απάντησης σας το ξέρω ότι είναι παλιό μηχάνημα το θέμα είναι ότι δεν είναι δικό μου ενός φίλου μου είναι :)