Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα PC Steps, 
Θα ήθελα να μου πείτε τι κάρτα γραφικών μου προτεινετε έτσι ώστε να μην δημιουργεί bottleneck με τον επεξεργαστη η το αναποδο έτσι ώστε να έχω την μέγιστη απόδοση σε παιχνίδια. Να σημειώσω οτι στον υπολογιστη μου έχω τον Intel Pentium g4560. Επίσης τα χρήματα που θα ήθελα να διαθεσω είναι μέχρι 200€ και να πω οτι το κουτί που έχω είναι full tower.
Ευχαριστώ πολύ.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Στα χρήματα που κινείσαι, μια GTX 1050 ti θα σε καλύψει πλήρως.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ,Επίσης γενικά αν στο μέλον θέλω να αλλάξω επεξεργαστη τι καρτα γραφικών να διαλεξω ας πούμε κάποια tips θα ήθελα έτσι ώστε αυτά να προσεξω όταν θα την αγοράσω καιι κατι τελευταιο για ποσο καιρό θα μου κρατήσει η gtx 1050 ti και με ποιον επεξεργαστη. Αυτά ευχαριστώ πολυ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Η 1050 Ti είναι ήδη οριακά σε κάποια απαιτητικά παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η κάρτα γραφικών με το καλύτερο VFM είναι η GTX 1060, και θα είναι αξιοπρεπής για τουλάχιστον τρία ίσως και τέσσερα χρόνια.
Με την 1050 Ti δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να αλλάξεις επεξεργαστή, στα περισσότερα παιχνίδια δεν θα δεις σπουδαία διαφορά. Με την GTX 1060, ένας i5 7400 είναι πολύ καλή επιλογή.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω παρά πολύ!!!!! Με βοηθησατε πλήρως!!!