Panagiotis Kastanaras ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα σε ολο το team.Ηθελα τη βοηθεια σας στο τι να κρατησω κ τι να πεταξω.
Εχω ενα παλιο pc με quad core q6600,8gb ram,geforce 1030(αυτη την πηρα πριν ενα μηνα)windows 7.Σε παρακολουθηση video η browsing δεν εχω προβληματα. Παιζω ομως ενα συγκεκκριμενο παιχνιδι μεσω NOX emulator, to War Robots της Pixonic, κ εχω καποια κολληματα αρκετες φορες, ειδικα εαν βαλω κ οποιοδηποτε προγραμμα screen recorder τα κολληματα γινονται τοσο αισθητα που δεν μπορω να παιξω. Ηθελα τη γνωμη σας στο τι φταιει κ πως μπορω να λυσω το προβλημα.Ευχαριστω πολυ. Τα φιλια μου στον Τιτανα Κυριτση αν κ ξερω οτι μολις το διαβασει θα μου πει οτι το να παιζω μεσω emulator ειναι για ηλιθιους.χαχαχαχα.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη,
Σίγουρα θέλεις καλύτερο επεξεργαστή για το emulation, όμως σε τόσο παλιά μητρική μόνο μεταχειρισμένους επεξεργαστές θα βρεις, και ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.
Μάλλον καλύτερα θα ήταν να κάνεις κάποια συνολική αναβάθμιση επεξεργαστή-μητρική-RAM, ίσως και τροφοδοτικό αν το έχεις πάνω από πενταετία.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορείς να δεις και τον οδηγό αγοράς υπολογιστή, αλλά και να μας γράψεις εδώ το budget σου για να σου προτείνουμε συγκεκριμένα υποσυστήματα.

Panagiotis Kastanaras απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω Αγγελε για την απαντηση σου.
 Εαν παρω την μητρικη+επεξεργαστη+μνημες+τροφοδοτικο απο τη συνθεση που προτεινει ο οδηγος για ελαφρυ gaming ειμαι ενταξει για την χρηση που ανεφερα? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Συγνώμη για την καθυστέρηση Παναγιώτη.

Τα συγκεκριμένα εξαρτήματα θα σε καλύψουν πλήρως, ενώ μελλοντικά μπορείς να προσθέσεις και κάποια κάρτα γραφικών.

Panagiotis Kastanaras απάντησε πριν 5 έτη

Τελεια θα προβω στην αγορα των προιοντων της πιο "ακριβης" εκδοσης για ελαφρυ gaming για πιο σιγουρια κ μεγαλυτερη διαρκεια για επομενη αναβαθμιση.
Σας ευχαριστω πολυ.