Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΤι να κάνω με τα windows? Χάθηκε το cd
Johnny Stoukas ρώτησε πριν 5 έτη
Καλησπέρα, έχω λάπτοπ και έχω εγκατεστημένα μέσα τα αυθεντικά windows 8. Τώρα μόλις πήρα ένα desktop και θέλω να περάσω τα windows, όμως έχω χάσει το cd. Τι μπορώ να κάνω? Μπορώ να κατεβάσω τα 8 κάπως, να βρω με κάποιο τρόπο το product key των windows που έχω εγκατεστημένα στο λάπτοπ και στη συνέχεια να το περάσω σα λογισμικό στο desktop?

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα !! Δες εδώ για το product key.

Πώς Βρίσκω το Κλειδί Προϊόντος σε Κάθε Έκδοση Windows


Το λάπτοπ θα το χρησιμοποιείς παράλληλα με το desktop ? Αν ΝΑΙ, δεν γίνεται η ίδια άδεια να ναι σε δύο υπολογιστές.
Όμως θα’πρεπε τα win8 να έχουν αναβαθμιστεί σε 8.1 . Τα σκέτα 8 δεν υποστηρίζονται πλέον απο τη Microsoft.Μπορώ να σου πω πως να κατεβάσεις το iso των win 8.1 που είναι συμβατό με το product key των win8.Για κατέβασμα σκέτων win 8 δεν δίνεται η επιλογή αυτή.

Κατέβασμα Windows 8.1 Δωρεάν από τη Microsoft


Αν θες οπωσδήποτε κατέβασμα τα win8 ,αν ξέρει κάποιος άς απαντήσει.

Johnny Stoukas απάντησε πριν 5 έτη

Ναι ταυτόχρονα και αφού δεν γίνεται, θέλω κάποιον τρόπο για να τα κατεβάσω και να τα έχω δωρεάν, τα 8.1 , τα 10 και αν δεν γίνεται με κάποια από αυτά, έστω τα 7. Έχουμε κάποιον τρόπο; Χωρίς να μου πετάει μετά κάποιο μηνυμα

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Αν το desktop είναι χωρίς Λειτουργικό,για να κατεβάσεις τα windows που θες,χρειάζεσαι βεβαίως product key.Θα πρέπει να αγοράσεις.Διαφορετικά δεν μπορώ να βοηθήσω στο πως θα βρείς κλειδί πειρατικό.