Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΤι πρέπει να προσέξω στην αγορά ποντικιού;
Κωστής Ορφανόπουλος ρώτησε πριν 8 έτη
Γεια σας, πρόσφατα απόκτησα ένα laptop και δεν έχω αγοράσει ακόμα εξωτερικές συσκευές όπως ποντίκι. Θέλω λοιπόν να σας ζητήσω, ως γνώστες των πραγμάτων, να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω στην αγορά ΑΣΎΡΜΑΤΟΥ ποντικιού, ποιες τεχνολογίες είναι οι καλύτερες, ποιες άλλες τεχνολογίες παίζουν σημαντικό ρόλο κ.τ.λ.π. Επίσης θα ήθελα, αν μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλό ποντίκι αξίας γύρω στα 25€ που να τηρεί όσα μου προτείνεται. Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Φίλε Κωστή, στα 25 ευρώ ειλικρινά δεν θα βρεις σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα ποντίκια. Όποιο ποντίκι και να πάρεις, την ίδια απόδοση θα έχει πάνω-κάτω.

Όλα τα ασύρματα σε αυτή την κατηγορία στα 2,4GHz λειτουργούν, και δεν αναγράφουν όλα την εμβέλεια. Επίσης όλα λειτουργούν σε μια απλή, λεία επιφάνεια που να μην είναι γυαλί, ανεξαρτήτως τι τεχνολογίες ισχυρίζονται ότι έχουν.

Πάρε ένα απλό ποντίκι σαν αυτό και θα σε καλύψει πλήρως.

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Eαν δεν ασχολεισαι με παιχνιδια, δεν σε απασχολει το θεμα τεχνολογιες. Οι οποιες ρυθμισεις αλλαζουν μεσω των windows.
Σε ενδιαφερει περισσοτερο το μεγεθος(παιζει ρολο κυριως λογω μεγεθους παλαμης) και το βαρος. 
Κατα καιρους δοκιμασα διαφορα και κατασταλαξα στα Logitech κυριως γιατι τα νοιωθω πιο καλα στο χερι μου απο αποψη μεγεθους και βαρους(2 μπαταριες αντι για μια που εχουν καποια αλλα).
Επισης ενα θετικο που βρηκα σε Logitech ειναι η δυνατοτητα unifying δηλαδη ο δεκτης που ειναι στη θυρα του υπολογιστη να μπορει να συνδεθει και να εξυπηρετησει και αλλες συσκευες.π.χ ασυρματο πληκτρολογιο. Ετσι απασχολω μονο μια θυρα του υπολογιστη...Συνηθως αυτη η τεχνολογια υποστηριζεται σε πιο ακριβα μοντελα(απο 35 ευρω και πανω)
Το πρωτο μου Logitech ποντικι αντεξε 7 χρονια.
Ειναι συνηθως πιο ακριβα απο την τιμη που ζητας,αλλα μπορεις να βρεις κανα δυο μοντελα πιο φθηνα. Ριξε μια ματια στο σκρουτζ.

Κωστής Ορφανόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Όταν λέω για τεχνολογίες εννοώ blue eye, συχνότητα, εμβέλεια και τα λοιπά και έχω ψάξει καιρό τώρα απλώς ήθελα τη γνώμη μερικών ειδικών όπως τους διαχειριστές. Το βάρος και το μέγεθος δεν με ενδιαφέρουν τόσο

Κωστής Ορφανόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ