sotosdbz . ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα
Καλή χρονιά και με την ευκαιρία συγχαρητήρια για την εκπομπή σας.Θα ήθελα τη συμβουλή σας εάν είναι εύκολο.Σκέφτομαι να φτιάξω υπολογιστή,όχι μόνος μου από το e-shop. Aυτά που θέλω να βάλω πάνω είναι τα εξής:
~Επεξεργαστής Ryzen 3 2200G
~Eνας SSD σκληρός Crucial(SATA 3)
~2 σκληροί δίσκοι SATA(από παλαιότερο υπολογιστή)
~Μητρική ASROCK B450M PRO4 RETAIL
~Μνήμες RAM G.SKILL F4-3200C16D-8GVKB 8GB (2X4GB) DDR4 3200MHZ
~Οθόνη από παλαιότερο υπολογιστή LCD(δε γνωρίζω ακριβώς τις ίντσες) η οποία συνδέεται με D-sub θύρα
Υπολογίζω ότι ο μέσος χρόνος που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή είναι δώδεκα ώρες τη μέρα.Δε σκοπεύω να αγοράσω τώρα κάρτα γραφικών τώρα, αλλά σκέφτομαι στο μέλλον σε μια αναβάθμιση. Η ερώτηση μου είναι η εξής.Να βάλω τροφοδοτικό 450 watt, καθότι στο video με τα τροφοδοτικά λέτε ότι πρέπει να είναι κοντά στις παρούσες ανάγκες το τροφοδοτικό για καλή απόδοση, ή να βάλω 600 watt ώστε να είμαι καλυμμένος για το μέλλον; Επίσης έχω βρει ένα τροφοδοτικό της Deepcool στα 600w με 72 ευρώ το οποίο έχει πιστοποίηση 80 plus Bronze. Αξίζει να το αγοράσω;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις κάρτα γραφικών μελλοντικά, επέλεξε το 600W για να είσαι καλυμμένος. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις δύο τροφοδοτικά σε σύντομο διάστημα.

Αν μπορείς, πες μας ακριβώς το μοντέλο του τροφοδοτικού για να δούμε τα χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα σε τυχών δοκιμές.

sotosdbz . απάντησε πριν 4 έτη

Καλημέρα
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για την άμεση απάντηση.Το τροφοδοτικό είναι το PSU DEEPCOOL DA600 600W 80 PLUS BRONZE. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Για τα χρήματα του δεν είναι άσχημο, αλλά φυσικά δεν περιμένεις ένα τροφοδοτικό 600W σε τόσο χαμηλό κόστος να είναι ιδιαίτερα ποιοτικό.