Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΤο κινητό δεν συνδέεται στο ίντερνετ (WiFi, δεδομένα)
Χρύσα Παπουλη ρώτησε πριν 7 έτη

Εδώ και 3 ημέρες, η συσκευή μου (samsung galaxy j3, android 5.1.1), αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: ενώ μου δείχνει ότι συνδέθηκε κανονικά στο wifi (όχι στο σπίτι μου), ΚΑΜΙΑ εφαρμογή -ΕΚΤΟΣ από την εφαρμογή messenger του fb- δεν συνδέεται στο ίντερνετ! Δεν μπορώ να μπω π.χ google, youtube, instagram κτλ, ενώ το κινητό μου είναι συνδεδεμένο φαινομενικά στο wifi! Παρόλα αυτά όμως μπορώ να μπαίνω στο messenger. Τι μπορεί να συμβαίνει; Να πω επίσης , ότι δεν έχω δοκιμάσει να μπω με mb ώστε να δω αν συμβαίνει το ίδιο, παρά μόνο στο 0.facebook.com όπου συνδέεται κανονικά...

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Χρύσα !! Δες αυτό εδώ που μοιάζει με την περίπτωσή σου.
https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/google-nexus-4/394894-data-but-cant-access-internet.html%3Famp
Από το wifi στο σπίτι σου μπορείς να μπεις στο ίντερνετ ?

Χρύσα Παπουλη απάντησε πριν 7 έτη

Γεια σου Δημήτρη! Δεν έχω δικό μου wifi σπίτι (συνδέω τον υπολογιστή με καλώδιο) οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Διάβασα διάφορες απαντήσεις στο link που μου έδωσες και θα τις έχω υπόψιν μου. Απλά πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τόσο περίεργο και ανησυχώ μην είναι τίποτα σοβαρό! 

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Μου εχει τύχει μερικές φορές αλλά σε pc οχι σε κινητό. Δοκίμασε να διαγράψεις από τον browser της συσκευής τα cookies και γενικά ότι μπορεί να διαγράφει επίλεξε τα ολα. Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Μπερδεύτηκα λίγο. Στον τίτλο της ερώτησης γράφεις πως με wifi και data δεν μπαίνεις.Άρα όταν είσαι στο σπίτι μπαίνεις με mobile internet,κάνω λάθος ?
Οκ,δες κι εδώ.(περι wifi)
http://www.tomsguide.com/faq/id-2334155/android-phone-shows-connection-unable-surf-fix.html

http://www.techrepublic.com/blog/smartphones/troubleshoot-wi-fi-connections-on-your-android-phone/
Θα πρότεινα επίσης να καθαρίσεις την cache του αποθηκευτικού χώρου.Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν δοκίμασε πρώτα να πάρεις backup των αρχείων, και να επαναφέρεις το κινητό στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.
Αν δοκιμάσεις να μπεις με τα Mb σου δες το βίντεο.
https://youtu.be/n6Z4hS66k5k