Mitsos Karamitsos ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα. Έχω το Samsung J4+ dualsim εδώ και δυο χρόνια. Μέχρι τώρα δεν του έχω κάνει καμία συντήρηση στο λογισμικό. Το μενού έχει αρχίσει να κολλάει 1-2 secs πριν ανταποκριθεί. Η εργοστασιακή επαναφορά, μετά από backup, φτάνει για να λύσει το πρόβλημα; Ευχαριστώ.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη
Με τον καιρό οι εφαρμογές γίνονται πιο απαιτητικές, οπότε σε πολλές περιπτώσεις το κινητό θα κολλάει έτσι κι αλλιώς. 

Mitsos Karamitsos απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα. Μετά από δυο χρόνια χρήσης έχω κατασταλάξει στο ποιες εφαρμογές χρειάζομαι και πόσο απαιτητικές είναι. Αυτό που ψάχνω, αν το βρω, είναι η σβελτάδα του καθαρού από σκουπίδια, λόγω απεγκαταστάσεων, λογισμικού. Γι' αυτό θέλω την εργοστασιακή επαναφορά. Ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Σίγουρα θα βοηθήσει λίγο, αλλά αν ο launcher δέχεται αναβαθμίσεις που τον κάνουν πιο απαιτητικό σε πόρους, πάλι θα έχεις κολλήματα. 

Mitsos Karamitsos απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Μια διευκρίνιση. Δεν χρησιμοποιώ launcher. Μόνο το file manager+ και δυο-τρεις χρήσιμες σε μένα εφαρμογές. Αυτό που κάνω, δυστυχώς, είναι να εγκαθιστώ-απεγκαθιστώ εφαρμογές ακόμη και για μια χρήση. Γι' αυτό γέμισε σκουπίδια.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Η συσκευή έχει από μόνη της κάποιον launcher, δεν γίνεται να μην χρησιμοποιείς κάποιον. Λογικά εννοείς δεν έχεις εγκαταστήσει εσύ κάποιον τρίτο. 

Mitsos Karamitsos απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα. Αυτό εννοώ. Τελικά η επαναφορά έδωσε περίπου το 90% της αρχικής απόδοσης. Είναι σχεδόν αυτό που έψαχνα. Ευχαριστώ για την βοήθεια.