Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΤο πρώτο βίντεο
7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Θα πρέπει να βρεις κάποια άλλη φόρμουλα, αν θέλεις να έχουν επιτυχία τα βίντεό σου.

Έτσι χωρίς καθόλου ήχο ή αφήγηση, και γράφοντας αργά το κείμενο και με μικρά γράμματα, δεν θα μπορέσεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον.

Αν δεν θέλεις να μιλάς, που η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο, θα πρέπει να γίνεις πιο δημιουργικός με το μοντάζ.

Αντρέας Παπαγιαννόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Δες το καινούριο βίντεο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Πολύ μικρό, πολύ γρήγορα αλλάζουν τα slides και δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις τι γίνεται, έβαλες το παλιό μας λογότυπο και δεν έχεις link στην περιγραφή.

Αντρέας Παπαγιαννόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Ε, αν δεν είναι αυτό καλό… Είμαι για τα μπάζα!

Xristos Prod απάντησε πριν 8 έτη

Ανδρέα απο οτι είδα το βιντεο καλη προσπάθεια (δεν ξέρω 1η φόρα ειναι..?)
Απο έστω μια μικρή εμπειρία που έχω πάνω στον τομέα του video editing (είμαι video editor του Ολυμπιακού) πιστευω οτι αρχικά πρεπει να φτιαξεις ένα πιο ωραίο intro για να προσεγγίσει περισσότερα άτομα.Μετά καλύτερο είναι να μιλάς..Γιατί πολλοι στο Youtube πλέον που κάνουν tutorials μιλάνε και γενίκα ο viewer βαριέτε να διαβάζει (προσωπική μου άποψη).Και τέλος μεγαλήτερα γράμματα και αμα κανεις tutoria που θα μιλάς βάλε ως background μια μουσικούλα που να ακούγετε ελάχιστα 😉

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Επίσης, Αντρέα, παρασυμπυκνώνεις το αρχικό υλικό.

Το PCsteps απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που είναι αρχάριοι και χρειάζονται αναλυτικούς οδηγούς. Ένα video των 30 δευτερολέπτων θα μπερδέψει έναν αρχάριο.

Αντρέας Παπαγιαννόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Καλά, θα προσπαθήσω άλλον οδηγό. Αλλά σίγουρα, θα το κάνω παρουσιάση, γιατί δε θέλω να μιλάω. Και θα κάνω πιο σύντομες τις διαφάνειες. Για το intro, δεν μπορώ να το κάνω καλύτερο από μια αναπήδηση του logo του PCsteps.gr… Όσο για το κανάλι του You-Tube που τα ανεβάζω: https://www.youtube.com/channel/UCd-J2wisN_xkOXPSDLB5QTw/feed