Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsτο avast πεταει μυνημα infection για το utorrent
efriend gr ρώτησε πριν 7 έτη

εχω ενα θεμα

το avast μου πεταει συνεχεια αυτο. εψαξα στους trackers απο τα torrent που κατεβαζω δε βρηκα τετοιο adress. τη προηγουμενη φορα απλα εσβησα ολα τα tor που εκανα seed και σταματησε το μυνημα. τωρα ομως θελω να βρω πιο ειναι και να το απομονοωσω μονο αυτο. ξεριε κανεις πως; εψαξα λιγο στο gg σε 3-4 σαιτ δε βρηκα κατι. ευχαριστω (αν πας το ποντικι πανω στο infection url βγαζει ενα μακρυναρι τεραστιο σαν adress ολοκληρωμενο εκει στο nist1....)

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Στο forum από κάτω κάποιος είχε ακριβώς το ίδιο θέμα. Ρίξε μια ματιά.

https://forum.utorrent.com/topic/87501-problem-with-avast/

efriend gr απάντησε πριν 7 έτη

το εχω δει αυτο το σαιτ εψαξα πριν γραψω εδω λιγο στο google αλλα ουτως η αλλως συζητανε για αυτο δεν εχουν βρει λυση εκει στο φορουμ. ευχαριστω παντως. το περιεργο ειναι οτι δε φαινεται στους tracker η καπου αλλου αυτο το λινκ που χτυπαει το avast.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δοκίμασε με ένα άλλο Antivirus να δούμε αν γίνεται το ίδιο. Αν δεν γίνεται. απλά βάλ' το στις εξαιρέσεις του Avast.

efriend gr απάντησε πριν 7 έτη

δε μπορω να αλλαξω antivirus ρε Γιωργακι ειναι το καλυτερο το avast απο τα free αφενος, αφετερου δε ειναι σωστο να μπει σε εξαιρεση κατι που χτυπαει ιος (εστω πιθανοτητα ιου που μπλοκαρεται ομως realtime απο το avast!). προς το παρον απλα εκλεισα τον ηχο και βγαινει μονο το popup, μεχρι να βρω λυση. το θεμα ειναι γνωριζω απο τα ελληνικα site οτι πρεπει να κανεις seed, τι γινεται με τα site τα ξενα; πρεπει και εκει να κανεις seed για να μην εχεις κυρωσεις; ξερεις μηπως; δλδ το λεω μηπως τα εσβηνα καποια στιγμη παλι και τελειωνε το θεμα (τα torrent μονο απο το utorrent)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Βγάλε ένα-ένα τα torrents, για να εντοπίσεις ποιο είναι αυτό που σου χτυπάει, όχι μαζικά, και κάνε έλεγχο με κάποιο malware scanner όπως το malwarebytes, για να βεβαιωθείς πως δεν είναι false positive από το Avast.

Δεν υπάρχει ένας κανόνας για όλα τα site, κάποια έχουν κυρώσεις αν δεν κάνεις seed, άλλα δεν έχουν.

efriend gr απάντησε πριν 7 έτη

ευχαριστω οκ, απλα ειναι address δεν ειναι αρχειο , το mbam ειναι για αρχεια τοπικα. το εβαλα και στο virus total μονο το αρχικο domain οχι το λινκ ολοκληρο (το οποιο ειναι φωτο δεν ειναι text, και ειναι τεραστιο) και λεει ειναι clean το domain αρα πιθανως και ολοκληρο το λινκ (ετσι δε παει;). επισης το google το βγαζει σαν κατι με συγχρονισμο ωρας αυτο το σαιτ αλλα και παλι δε σημαινει οτι δεν ειναι ιος αφου μπορει να ειναι χακαρισμενο

Επισης δυστυχως ειναι πολλα τα τορ και δε πεταει το μυνημα σε σταθερη βαση αλλα καποιες φορες τη μερα, οποτε ενα ενα θα παρει πολυ καιρο. οποτε η μονη λυση ειναι να μπει στα exeptions αφου το virus total το βγαζει καθαρο. το avast εχει online realtime shield στη βασικη του φρεε εκδοση γιαυτο το εχω επιλεξει.

οποτε να υποθεσω οπως ειπα και πριν οτι αν το κυριως domain ειναι clean αρα θα ειναι και ολο το μακρυναρι σωστα; (το λινκ δε τελειωνει σε καποιο extension .κατι πχ, ειναι κανονικο λινκ)

ευχαριστω για το χρονο σου και τη προσοχη σου

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Πάντως το Avast δεν είναι με κανένα τρόπο το καλύτερο δωρεάν antivirus. Με το Avira θα έχεις εξίσου καλά αποτελέσματα. Δοκίμασέ το να δεις μήπως δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα.

efriend gr απάντησε πριν 7 έτη

το avira ειχα ναι αλλα δεν εχει πια realtime internet protection (ειχε καποτε, το αφαιρεσαν) γιαυτο και υπερισχυσε σε μενα το αβαστ σαν πιο ολκληρωμενη προστασια αφου εχει και για web sites προστασια. το avg επισης δεν εχει. ισως το ξαναπροσθεσαν θα το δω οκ