Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΤο Huawei P40 Lite 5G θα πάρει 5g από την Cosmote ή μας δουλεύουν δεν με νοιάζει για GMS
Georgia Papastavrou ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της cosmote για το 5g θέλω να ρωτήσω αν το μοντέλο huawei p40 lite 5g θα πάρει 5g γιατί η cosmote μας κάνει λάδια δηλαδή λέει συγκεκριμένα :Στο δίκτυο COSMOTE 5G έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές COSMOTE, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτουν 5G συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE. Και ρωτάω για την cosmote διότι είναι  παροχός μου. Παρακαλώ Απαντήστε μου άμεσα.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γεωργία

Η συσκευή σου το υποστηρίζει. Ωστόσο, δεν ξέρω αν χρειάζεται να ζητήσεις σχετική ενεργοποίηση σε κάποιο κατάστημα ή μήπως θες νέα SIM. Πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχο σου.

Georgia Papastavrou απάντησε πριν 3 έτη

Έχω επικοινωνήσει με την cosmote αλλά μου είπαν ότι όσες συσκευές στη λιστα ΤΟΥΣ βρίσκετε θα λειτουργεί το 5G και ότι η λίστα ανανεώνετε αλλά και με την Huawei Helllas μίλησα και μου είπαν ότι λογικά θα πρέπει να λειτουργάει το 5g δεν έχω καταλάβει τι παίζει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ίσως επειδή μόλις έγινε διαθέσιμο το 5G να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, αλλά λογικά σύντομα όλες οι σχετικές συσκευές θα είναι συμβατές. Δεν νομίζω να μείνει κάποια απ' έξω, καθώς ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. 

Georgia Papastavrou απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια θα περιμένω να δω μεχρι το 2021 να δουμε τι θα γίνει 
Καλές Γιορτές

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλές γιορτές Γεωργία!