George Graut ρώτησε πριν 5 έτη

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω, το Kodi σε tvbox θέλει VPN?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητο κάποιο VPN για να λειτουργήσει το Kodi.

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Γιώργο, όμως στον πάροχό μου δεν φαίνομαι ότι βλέπω υλικό που δεν είναι νόμιμο? Ρωτάω επειδή υπάρχουν τρόποι να μπει κανείς σε gamato και σε site για κατέβασμα ταινιών χωρίς vpn και να κάνει κανονικά λήψη και το θέμα μου είναι ότι εφόσον φαίνομαι παρόλο που μπορώ να το κάνω, δεν το κάνω. Οπότε εφόσον γίνεται στο kodi, γίνεται και σε site που κάνουν λήψη μέσω μtorrent?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ο πάροχος μπορεί να δει τη δραστηριότητά σου, αλλά στην Ελλάδα δεν κυνηγάει κάποια αρχή τη θέαση πειρατικού υλικού. Οπότε, δεν υπάρχει πρόβλημα. 

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Ναι το ξέρω αυτό, απλά είμαι επιφυλακτικός γιατί σκέφτομαι πως δεν είναι κάτι να πάει η ΕΔΠΠΙ στον πάροχό μου και να ζητήσει να δει το που μπαίνουν όλοι οι υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι με αυτόν. Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο, καλή συνέχεια! 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Ναί ,μόνο στα σάιτ με online ταινίες εφαρμόστηκε η απαγόρευση. Όχι στο kodi (αυτό είναι πλατφόρμα) Για την Ελλάδα μιλάμε πάντα.
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/megalonei-i-mayri-lista-ton-peiratikon-istoselidon-stin-ellada-nea-apofasi-gia-diakopi

Αν βλέπεις/κατεβάζεις ταινία από κάποιο σάιτ ή torrent που λειτουργεί ακόμη ,το πολύ πολύ να σου κόψει την πρόσβαση ο Πάροχος και σε αυτές τις ιστοσελίδες απ όσο νομίζω. Σίγουρα όμως δε θα αντιμετωπίσεις συνέπειες όπως πχ κάνα πρόστιμο.
Άλλωστε ,το άρθρο σε ιστοσελίδες αναφέρεται ,όχι στο Kodi .
https://www.pcsteps.gr/268827-%CE%BE%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%89-site-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-vpn/

George Graut απάντησε πριν 5 έτη

Σε ευχαριστώ Δημήτρη, με κάλυψες πλήρως. Καλή συνέχεια και σε σένα!