Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΤο laptop ανοίγει μόνο με την μπαταρία
Nikitas Zacharias ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, έχω ένα toshiba L300-14P όταν έχω μόνο την μπαταρία ανοίγει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, την ώρα που δουλεύει με την μπαταρία αν συνδέσω τον φορτιστή απευθείας κλείνει και κάνει συνέχεια επανεκκίνηση ή μένει αναμμένος με μαύρη οθόνη. Δοκίμασα και μόνο τον φορτιστή αλλά πάλι το ίδιο, άλλαξα φορτιστή και πάλι τα ίδια. Άνοιξα το laptop καθάρισα το βύσμα τροφοδοσίας και το μέτρησα πάνω στην πλακέτα και βγάζει κανονικά ρεύμα. Τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να φταίει και το nec tokin της cpu; Πόσα volt πρέπει να βγάζει το nec tokin; Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Νικήτα.
Η μπαταρία να φανταστώ φορτίζει κανονικά όταν είναι κλειστός;
Παίζει να έχεις κάνει κάποια ρύθμιση ενέργειας; Τι Windows έχεις;

Nikitas Zacharias απάντησε πριν 7 έτη

 Η μπαταρία ναι φορτίζει κανονικά όταν είναι κλειστός, έχω windows 10 αλλά αυτό το έκανε και με τα windows 7. Οι ρυθμίσεις ενέργειας είναι αυτές που έχει μετά από format

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Μάλλον υπάρχει βλάβη στην πλακέτα στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Πως στο παρουσίασε αυτό ετσι στα ξαφνικά? Ο φορτιστής που δοκίμασες ήταν ακριβώς ίδιος σε ότι αφορά την τάση δηλαδή τα volt? 

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Ναι, πρόκειται σίγουρα για βλάβη στο hardware, εφόσον οι ρυθμίσεις σου είναι default. Αφού οι διαφορετικοί φορτιστές δεν λύνουν το πρόβλημα, το θέμα είναι είτε στην πλακέτα, είτε στο βύσμα. Κάπου παίζει κάποιου είδους βραχυκύκλωμα με το που βάζεις το βύσμα.