Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΤο Laptop μου, παγώνει όταν είμαι στο Facebook. (ASUS ROG Strix G17)
Eleftherios Kokkinis ρώτησε πριν 2 έτη

Το πολύ δυνατό μου λάπτοπ, καθώς είμαι στο FB από το Chrome, ξαφνικά παγώνει, σαν έχεις κάνει print screen..και μόνο επανεκκίνηση πατώντας παρατεταμένα το κουμπί!!

Λάπτοπ: Από MediaMarkt Γερμανία, κοντά στον Κυρίτση.... 
ASUS ROG Strix G17 (G713QM-HX019T)
AMD Ryzen 9 5900HX with Radeon Graphics
RTX 3060 laptop, 16GB Ram, 1T SSD, Windows 11
Troubleshooting: Όταν το αγόρασα,τις πρώτες μέρες το βράδυ 3-4 φορές πάγωσε και το τερμάτισα με παρατεταμενο πάτημα του κουμπιού και έπεσα για ύπνο. Τις τελευταίες δύο φορές παρατήρησα ότι έγινε όταν ήμουν στο ΦΒ, που συνήθως έμπαινα πριν κοιμηθώ. Μαζί με το ΦΒ και το Armoury Crate, δεν τα ξαναχρησιμοποίησα. Πίστευα μήπως το Armoury Crate κάνει την ζημιά. 2 μήνες κανένα πρόβλημα!  Τώρα εδώ και 3 μέρες, ξαναμπήκα στο ΦΒ από το λάπτοπ και έχει παγώσει τουλάχιστον 3-4 φορές. Όλες την ώρα που ήμουν στο ΦΒ. Μάλιστα κάποια στιγμή έγινε 3 συνεχόμενες-απανωτές φορές!

Τιναυτορε;;; 'Εχει κλείσει και στο Chrome και στο Edge. Πάντα με ΦΒ. Και με διάφορα σενάρια, απλό σκρολ μόνο με μια καρτέλα, με πολλές, την ώρα που θέλω να ανεβάσω φώτο, μετά από πολήωρη χρήση ή και όταν είναι το πρώτο που ανοίγω,κλπ...  ΔΕΝ το κάνει πάντα, μπορεί να μπώ σήμερα και να μην κλείσει.. Όλα αυτά και με το Armoury Crate και χωρίς. 
Θέλω να πιστεύω ότι δεν φταίει το λάπτοπ, δεν του βάζω κάτι βαρύ να κάνει, πολύ ίντερνετ με πολλές καρτέλες, και κάνα Far Cry, AoE, NFS.
Το λαπτοπ παραπάνω άπο ότι χρειάζομαι, αλλά ήταν προσφορά και έχει ωραία φωτάκια που αρέσουν και στην Έλενα.....

Μπορώ να κάνω κάτι;;; Όλα είναι ενημερωμένα...
Χέστικα για το ΦΒ, αλλά για το γαμώτο.....τέτοιο λάπτοπ να παγώνει στο Meta;;;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, από τη στιγμή που έχεις ένα ενημερωμένο σύστημα, ίσως η μόνη λύση είναι να κάνεις ένα format..Σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα τα Windows 10, μιας και είναι πλέων ένα αρκετά σταθερό λειτουργικό, ενώ αντίθετα τα 11 έχουν αρκετά προβληματάκια..
Δοκίμασε πάντως και τον firefox που δεν στηρίζεται στο chromium μήπως και έχει να κάνει και με αυτό..