Armen Kuka ρώτησε πριν 4 έτη

Γεια σας δεν ξέρω τον λόγο αλλά από τότε που πήρα κάρτα γραφικών και σκληρό δίσκο το pc μου διαγραφε από μόνο του όλα τα πράγματα από τους δίσκους και από τον ssd που έχει τα windows και από τον καινούργιο δίσκο και με έβαζε στα bios δεν ξέρω τι φταίει. Τον είχα όλο το βράδυ ανοιχτό κατέβαζα κάτι παιχνίδια μετά έπαιζα και όταν έκανα επανεκκίνηση είχαν διαγραφεί όλα από τους δίσκους δεν ξέρω τι φταίει.

8 Απαντήσεις

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πολύ περίεργο αυτό που αναφέρεις...μήπως έχεις συνδεδεμένο το μέσο εγκατάστασης που έκανες το format και κάθε φορά κάνει boot το σύστημα σου από αυτό?

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

Τι εννοείτε το μέσω που εβαλατα windows?

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

Τα πέρασα με ένα usb και μετά στο τέλος το έβγαλα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για να κάνω format

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

Καλή χρονιά! Υπάρχει περίπτωση να φταίει ένας driver διότι μόλις έκανα update εναν συγκεκριμένο driver από ένα πρόγραμμα που κάνει update τους drivers και μου ζητούσε να κάνω restart τα windows όπως σχεδόν όλη η άλλη drivers που έβαλα αλλά όταν έκανα restart δεν με έβαλε στα windows αλλά στα bios διότι είχαν σβήσει τα πράγματα και από τους δύο δίσκους αλλά δεν ξερω μπορεί να μην φταίει αυτό το λέω επειδή στου άλλους driver που έβαλα δεν έγινε κάτι τέτοιο. 

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

Τελικά δεν φταίει αυτό διότι έκανε πάλι format τους δίσκους και δεν το είχα κατεβάσει το πρόγραμμα με τους drivers απλός εγώ παιδιά άφησα το pc το βράδυ να κατέβουν κάτι games και όταν κάνω restart αυτό με βάζει στα bios και νομίζω η δίσκοι είναι άδειοι και μετά ξανά περνάω τα windows με το στικάκι που τα είχα και έγινε το ίδιο πράγμα δεν διαγράφονται από το πρώτο restart που κάνω αλλα μετά από ωρες και όταν κάνω ένα restart με βάζει στα bios δεν ξέρω τι φταίει πριν πάρω την κάρτα γραφικών και τον σκληρό δίσκο δεν μου το έκανε αυτο. Και στεναχωριέμαι διότι έδωσα αρκετά λεφτά για την κάρτα και τον δίσκο και δεν μπορώ να τα ευχαριστηθω δεν ξέρω τι φταίει μήπως έχω συνδέσει λάθος κάτι δεν ξέρω

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πολύ περίεργα αυτά που αναφέρεις...Ποια είναι η προεπιλεγμένη συσκευή για boot μέσα από το bios?

Armen Kuka απάντησε πριν 4 έτη

Τελικά δεν τα διαγραφεί επειδή έβγαλα τους δίσκους και τους έβαλα σε άλλες θύρες και μπήκε κανονικά στα windows και ήταν όλα αποθηκευμένα αν συμβεί κάτι θα σας ενημερώσω