man0s ρώτησε πριν 4 έτη

Έχω έναν υπολογιστή με rx 590, ryzen 7 2700x, ram 16 gb 2666mhz, όταν τον χρησιμοποιώ σε απλή χρήση είναι όλα καλά, αλλά μόλις βάλω να παίξω παιχνίδι, κρασάρει στο τέταρτο με μισάωρο. Είχα το ίδιο πρόβλημα με το Fortnite, αλλά το διόρθωσα, πιο παλιά με το Just Cause 4, αλλά δεν το ξανάνοιξα και τώρα με το F1 2020.  Όταν κρασάρει, η οθόνη χάνει την εικόνα σαν να μην βάλαμε ποτέ υπολογιστή και ο ήχος κολλά, αλλά ακούω το gamechat. Τις περισσότερες φορές πρέπει να κλείσω χειροκίνητα τον υπολογιστή για να διορθωθεί, άλλες περιμένω, πατάω και κάνα alt+f4 και μου πετά παράθυρο crash report ή κάτι τέτοιο, Να σημειωθεί πως όταν άνοιξα το Virtual DJ με το Fortnite, το pc έσβησε εντελώς, και οι ανεμιστήρες δύο φορές σε μία ώρα. 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Μάνο

Έχεις παρατηρήσει αν ο υπολογιστής έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες όταν εμφανίζεται το πρόβλημα; Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers γραφικών.

man0s απάντησε πριν 4 έτη

Όταν παίζω F1, οι θερμοκρασίες είναι γύρω στο 75 στο μενού και 85 στον αγώνα στην κάρτα γραφικών. Δεν μου έκλεισε, αν γίνει θα σας πω τη θερμοκρασία.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Οι θερμοκρασίες δεν ακούγονται ανησυχητικά υψηλές για να προκάλεσαν το πρόβλημα. Πάντως, σε κάθε περίπτωση εγκατέστησε ξανά τους drivers. 

man0s απάντησε πριν 4 έτη

Μπορεί να φταίει το ότι έτρεχα κάτι optimal performance από το Bios, το άλλαξα και δεν ξανακράσαρε

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Μάνο!